Vážení a milí diváci,
s přáním pohodové doby adventní Vám přinášíme VÁNOČNÍ BALÍČEK s vybranými recepty nejen na cukroví. Nezapomeňte sledovat naše vaření každou sobotu v 18:25 na ČT1 a nebo on-line na těchto stránkách.
Váš štáb pořadu Kluci v akci
Vánoční cukroví a jiné slavnostní sladkosti
Kompletní návod zpracování kapra včetně filetování
Basilejská srdíčka
Bûche de noël
Nepečené oříškové pralinky
Nepečené kávové jour bonbony
Panpepato
Pařížské tyčinky
Kokosové kuličky
Mandlové oříšky
Sladké škvarkové placičky
Šohajdy
Ořechovo-meruňkové koláčky
Důlkové koláčky
Opilý Izidor
Ořechové raviolky
Norské zázvorové perníčky
Opékance
Vánoční oplatky
Kávová zrna
Skořicové krucánky
Bejgli
Dvoubarevné pracny
Zázvorová nepečená kolečka
Štědrák
Brazilské hvězdičky
Sladké adventní preclíky
Čokoládové košíčky
Sladké brambůrky s marcipánem
Nepečená kokosová sladkost
Berberské datlovo–pistáciové kuličky
Jablečný závin z pivního těsta
Máslová vánočka s rozinkami, mandlemi sypaná
Fit biskupský chlebíček
Linecké koláčky
Anýzové kostky
Vánoční štola
Pracny
Včelí úly alias vosí hnízda
Vanilkové rohlíčky
Pikantní chilli čokoládové hrudky se sušenými meruňkami
Anýzové kostky
Vánoční perníčky
Marokánky
Klášterní rohlíčky
Plněné ořechy
Išlské koláčky
Štědrovečerní dort s brusinkami
Kokosové placičky
Jáhlové kuličky s kokosem, ořechy a rozinkami
Vločkové sušenky a medové perníčky
Vánoční paštika s koňakem a vlašskými ořechy
Kachna flambovaná koňakem, pečená na jalovci s červeným vínem a karamelizovanými šalotkami, s rozmarýnovými brambůrky
Bourride – rybí polévka s citronovo česnekovým aioli
Kapr s černou pivní omáčkou
Kapří hranolky v libečkové marinádě se sezamovým semínkem
Podkovy ze štiky pečené v zelenině
Pečený okoun s bylinkami a zapékanou bagetou
Pošírovaný losos s maltézskou omáčkou a skořicovou dýní s bulgurem
Zvěřinová paštika s kousky kachních jater a jablkovým chutney
Kapr na černo s ořechovými brambory
Rybí polévka se smaženými žemlovými knedlíčky
Do křupava pečená kachnička s vánoční nádivkou
Vývar s bylinkovou sedlinou
Lahůdková huspenina
Kuře pečené na víně
Rybí ragú
Adventní pivní polévka
Krůtí roláda s kaštanovou nádivkou a rozmarýnové brambory
Rybí polévka s kapřími knedlíčky a mlíčím
Kapr ve vinném želé
Kapr po Třeboňsku
Kapr na másle s křenem a houbovým kubou
Kapří filet na másle s karotkou, kapustičkami a brambůrky
Bažantí prsa na rozmarýnu se svatovavřineckým zelím
Candát s makovou krustou na jablkovém salátku
Bílá rybí polévka s žemlovými noky
Marinovaná kachní prsa s bulgurem a vánoční omáčkou
Jemná bramborová polévka s šafránem a pečeným pstruhem
Kapr na červeném víně s jemnými bylinkovými knedlíčky
Tradiční rybí polévka
Kapr smažený v trojobalu
Kapr marinovaný v pivu
Kapr zapečený v žampionech
Tatarák z kapra
Smažený kapr v trojobalu a tradiční bramborový salát
Tradiční rybí polévka
Kapr ve vinném těstíčku s parmezánem
Kapr v čerstvých bylinkách s bramborovým salátem
Vaječný likér
Mrazený krém s křupavou oplatkou a mátovými jahodami
Tvarohová zmrzlina s rozinkami v karamelu
Pečenáče