Réva vinná
Víno provází lidskou civilizaci od jejího počátku. Lékařské výzkumy v poslední době prokázaly, že pravidelné pití malého množství vína prospívá srdci a působí protizánětlivě. Nejstarší dochované důkazy kultivace révy vinné a výroby vína pocházejí z Arménie z doby 4 000 let př. n. l.

Bylinkové kuře s kuskusem
Domácí tělové mléko ze včelího vosku
Šťavnatý salát z jablek, celeru a hroznového vína
Silný kuřecí vývar s mátou a citronem
Glazovaný losos se salátem a konopnými semínky
Pohankové rizoto
Buchty babičky Emilky podle receptu Lindy Rybové
Kapr na černo
Jahelník
Vepřové v hořčično-bylinkové krustě s podzimní pečenou zeleninou
Pstruzi na grilu
Lipové víno
Domácí antibiotika
Hruška na víně
Víno podle Hildegardy
Likér na předcházení mozkové příhody podle Hippokrata
Šafránové kernoto s máslovou dýní
Britský vánoční pudink
Vánoční omáčka
Svatoštěpánská kachna na švestkách s kedlubnovým zelím
Jablečný punč jako za první republiky
Lučinová pomazánka
Detoxikační chléb podle Dědka kořenáře
Pekáč Lindy Rybový
Houbové kernoto
Březové víno
Chodské koláče
Bažant nadívaný borůvkami a kaštany
Kančí se šípkovou
Myslivecké knoflíčky
Medová perlička
Kuře na pelyňku
Tofu jednohubky s miso pastou
Česká ryba – rybí pekáč
Mandlové kuličky
Hovězí po burgundsku
Quiche s pórkem
Štěpánská pečeně
Mokrý vánoční dort
Kvašáky Jiřiny Šejbalové
Chimichurri omáčka
Granola
Podzimní králičí pilaf
Merhovaný koláč
Pečený králík
Miletínské modlitbičky
Vánoční štola
Mikulášský vrkoč
Nepečené raw cukroví
Vánočka
Babiččin dýňový kompot
Krocan na bylinkách na díkuvzdání
Jelení ragú
Škvarkové placky