Ze zahrady rovnou do kuchyně a na talíř. Lifestylový magazín, nesoucí se v duchu přirozenosti, pohody, lásky a pokory k přírodě, i člověku.

Přehled dílů

128 dostupných
Herbář - 1. prosince
Stopáž26 minut

1. prosince

XII. řada

Jídla ze skanzenu: Vánoční marmeláda z mišpulí a staropražské kořenky — Regionální potravina: Pršut z Mangalice — Pizza — Levandulové údolí — Makový jáhelník

1. 12. 2024 na ČT1
Herbář - 24. listopadu
Stopáž27 minut

24. listopadu

XII. řada

Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Vaření s Michalem Hromasem - Hummus s jehněčím masem — Trnková lízačka

24. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 17. listopadu
Stopáž27 minut

17. listopadu

XII. řada

Úvod — Quiche — Regionální okénko — Kachna s plentou a čokoládovou omáčkou — Tulipány — Jídla ze skanzenu: Pracharanda

17. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 10. listopadu
Stopáž27 minut

10. listopadu

XII. řada

Úvod — Polévka Ajiaco — Regionální okénko: Třešňovice Šitner — Bylinná farma Květomluva — Jídla ze skanzenu: Živáňská pečeně

17. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 3. listopadu
Stopáž26 minut

3. listopadu

XII. řada

Úvod — Japonské okurky salátovky — Květáková musaka — Regionální okénko: Kozí mléko — Stir-fry — Jídla ze skanzenu: Klementovy žitné houstičky

10. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 27. října
Stopáž27 minut

27. října

XII. řada

Úvod — Jarní polévka - zelený boršč — Šťovníkový chléb — Regionální okénko: Kváskový chléb — Lilkový dort — Jídla ze skanzenu: Legionářské řezy

3. 11. 2024 na ČT1
Herbář - 20. října
Stopáž27 minut

20. října

XII. řada

Úvod — Druhy rajčat — Sugo, kečup a lečo z rajčat — Nakládané okurky — Regionální okénko: Rokytnický lesní med — Jídla ze skanzenu: Kuřecí plátek s broskví a kroketami

27. 10. 2024 na ČT1
Herbář - 17. prosince 2023
Stopáž26 minut

17. prosince 2023

XI. řada

Úvod — Černý Kuba z pohanky — Regionální okénko: Selský kvasový pecen — Bezlepková vánočka podle Maškrtnice — Jídla ze skanzenu: Hoši

17. 12. 2023 na ČT1
Herbář - 10. prosince 2023
Stopáž26 minut

10. prosince 2023

XI. řada

Sjezdy na historických saních rohačkách — Limoncello - italský citronový likér — Regionální okénko: Hostětínský mošt jablko-meruňka — Popraskané citronové sušenky s limoncellem — Povidla připravovaná v kotli — Jídla ze skanzenu: belíšky s povidly

10. 12. 2023 na ČT1
Herbář - 3. prosince 2023
Stopáž26 minut

3. prosince 2023

XI. řada

Batáty — Regionální okénko: Řemeslný sýr — Páni neboli Pajtáši — Fíky — Biskupský chlebíček podle Anuše Kejřové

3. 12. 2023 na ČT1

Herbář na sociálních sítích

Napište nám