Ze zahrady rovnou do kuchyně a na talíř. Lifestylový magazín, nesoucí se v duchu přirozenosti, pohody, lásky a pokory k přírodě, i člověku.

Přehled dílů

118 dostupných
Stopáž27 minut

26. listopad

Máta — Regionální okénko: Medové rajče — Hovězí stew s hruškami — Květinová farma — Jídla ze skanzenu: Kačenky (Kačičky)

26. 11. 2023 na ČT1
Stopáž26 minut

19. listopad

Úvod — Domácí fermentovaná limonáda - kombucha — Regionální okénko - Pivovar Antoš — Koření - paprika — Maďarský perkelt s tarhoňou — Domácí trdelník podle Maškrtnice

19. 11. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

12. listopad

Úvod — Kyjevský řízek — Regionální okénko: Makový olej — Kvasové wafle — Vojšické louky — Jídla ze skanzenu: Námořnický řízek

12. 11. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

5. listopad

Úvod — Lečo z ačokči — Regionální okénko: SZIF-Česnek — Kimchi — Biotop Váté písky — Závin z odpalovaného těsta s mákem a švestkami

5. 11. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

29. říjen

Úvod — Kukuřičný chowder se pstruhem — Džem extra jablko černý bez — Koprovka z batátů a dyní — Jídla ze skanzenu: Pekařské kosti

29. 10. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

22. říjen

Úvod — Recepty z lilku — Regionální okénko: Bio tvaroh — Rozkvetlé sušenky — Karafiáty — Houstičky plněné masem

22. 10. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

15. říjen

Úvod — Dýňový chlebíček — Regionální okénko - Med - Včelí farma u Toupalů — Zpracování cuket — Jarní cibuloviny — Jídla ze skanzenu: Vlaštovčí hnízda

15. 10. 2023 na ČT1
Stopáž27 minut

18. prosinec 2022

Zámek Mcely — Herbář v obraze — Denisa Barešová — Kvásková batátová hvězda se slaným karamelem — Regionální okénko: Bio hovězí svíčková — Jídla ze skanzenu: Vánoční večeře

18. 12. 2022 na ČT1
Stopáž27 minut

11. prosinec 2022

Karobové úly pro pejsky — Regionální okénko: Makový dort — Domácí kečup — Mykorhiza - soužití hub a rostlin — Medicinální maltovaná vína — Jídla ze skanzenu - Plněná štika

11. 12. 2022 na ČT1
Stopáž26 minut

4. prosinec 2022

Zlatá česká kropenka — Slezský norik — Ekologické udržitelné hospodaření — Pohanka s brynzou — Ekologické zemědělství s panem Hutařem — Jídla ze skanzenu: Koblihy

4. 12. 2022 na ČT1

Herbář na sociálních sítích

Napište nám