Originální bylinková show o jídle, zdraví a udržitelnosti. Tradiční receptury v moderním pojetí.

Přehled dílů

99 dostupných
Play
28 minut
5. prosinec
Řebříček bertrám a Řebříček obecný + léčivé víno na kašel podle receptu Hildegardy z Bingenu — Medicinální maltonová vína od firmy Herbadent — Candát s máslovou omáčkou s vínem — Ohlédnutí za Regionálními potravinami z předchozích dílů a sérií — Regionální potravina: Sýr s vlašskými ořechy — Jídla ze skanzenu: Slovenské vánoční trubičky
Premiéra neděle 5. 12. 2021
Play
27 minut
28. listopad
Obilné chai latte s kokosovým mlékem — Mangold — Moravský vrabec s bylinkovým knedlíkem a mangoldem — Regionální potravina: Děpoltovické bio máslo — Jídla ze skanzenu: bramborové a vinné cukroví
Premiéra neděle 28. 11. 2021
Play
27 minut
21. listopad
Sběr bylin v zahradách zámku Kuks — Regionální okénko: Kolowrat limonáda — Vegetariánský burger — Druhy hrášku — Jídla ze skanzenu: Vepřové maso s hrachem
Premiéra neděle 21. 11. 2021
Play
27 minut
14. listopad
Cesta domů — Regionální okénko: Vítův zákvas z červené řepy — Dort z kořenové zeleniny — Jídla ze skanzenu: Rakvičky se šlehačkou
Premiéra neděle 14. 11. 2021
Play
28 minut
7. listopad
Bylinková ústní voda — Rozhovor s Pavlem Smažíkem - majitelem Herbadentu — Chleby Fugass a Focaccia — Regionální okénko: Odrůdový mošt z Jaderničky moravské — Jídla ze skanzenu: Kdoulový sýr
Premiéra neděle 7. 11. 2021
Play
27 minut
31. říjen
Zpracování chmele — Sběr bylin — Ovocné kůže — Regionální potravina: Zrající sýr Květenský poklad — Malínský křen — Jídla ze skanzenu: Pečené uzené maso a bílá křenová omáčka s knedlíkem
Premiéra neděle 31. 10. 2021

Herbář na sociálních sítích

Napište nám