26 minut

10/16 Rodinný přebor

Obsah dílu

Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín

Části dílu

02:34
Pečené koleno
    4 porce
    Příprava: 20 minut; Pečení: 2 hodiny
    4 vepřová kolena sůl a čerstvě mletý pepř
    3 lžíce másla
    2 lžíce olivového oleje
    2 cibule, nakrájené na plátky
    2 mrkve, nakrájené na kostky
    1 petržel, nakrájená na kostky
    1⁄2 menšího celeru, nakrájená na kostky
    1 palice česneku + 4 stroužky, oloupané a nakrájené na tenké plátky
    400g konzerva krájených rajčat lístky z několika snítek tymiánu + několik snítek na ozdobu
    11:24
    Bramboráky
      4–6 porcí
      Příprava: 30 minut
      1 kg moučných brambor mléko
      2 vejce
      3–4 hrstky sušené nebo čerstvé majoránky
      4 velké stroužky česneku, utřené se solí
      200 g libového uzeného masa, nakrájeného na malé kousky sůl a pepř
      4–6 lžic hladké mouky olej nebo sádlo na smažení
      17:33
      Nakládaný hermelín
        Na 6 hermelínů
        Příprava: 30 minut; Odležení: 3 dny
        6 hermelínů, nejlépe sedlčanských
        3 cibule, nakrájené na tenká kolečka
        6 feferonek, zbavených semínek, nakrájených na tenká kolečka
        4 bobkové listy
        10 kuliček pepře olivový olej
        Na náplň
        6 stroužků česneku, drcených lístky ze 6 snítek bazalky, nasekané + pár lístků na ozdobu sůl a čerstvě mletý pepř
        2 lžíce sušených rajčat, naložených v oleji, nasekaných nadrobno kůra z 1 citronu, nastrouhaná najemno
        3 lžíce parmazánu, nastrouhaného najemno
        4 lžíce olivového oleje
        Přehrát celé video
        Stopáž26 minut
        Další díl
        11/16 Buchty na plech

        Přehled dílů

        32 dostupných

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám