26 minut

11/16 Buchty na plech

Obsah dílu

Koláč s malinami a mascarpone — Koláč se zakysanou smetanou a skořicí — Rebarborové řezy

Části dílu

01:55
Koláč s malinami a mascarpone
Koláč s malinami a mascarpone
    Příprava: 15 minut; Chlazení: 1 hodina
    500 g máslových sušenek
    60 g oloupaných mandlí
    150 g rozpuštěného másla
    Na krém
    250 ml smetany ke šlehání
    160 g moučkového cukru semínka z 1 vanilkového lusku
    750 g mascarpone
    2 lžíce najemno nastrouhané kůry z biocitronu
    600 g malin
    Na polevu
    5 lžic malinového džemu, hodně jemného, bez semínek
    3 lžíce medu
    1 lžíce vody
    10:59
    Koláč se zakysanou smetanou a skořicí
    Koláč se zakysanou smetanou a skořicí
      Příprava: 20 minut; Pečení: 20–25 minut
      5 vajec, žloutky a bílky zvlášť
      200 g krupicového cukru
      100 ml rostlinného oleje
      250 g hladké mouky
      1 sáček kypřicího prášku do pečiva máslo na vymazání
      Na pudink
      2 sáčky vanilkového pudinkového prášku
      1 l mléka
      4 lžíce krupicového cukru
      Na potření
      3 kelímky zakysané smetany
      2 lžíce moučkového cukru skořice na posypání
      17:42
      Rebarborové řezy
      Rebarborové řezy
        Příprava: 30 minut; Pečení: 30–35 minut
        180 g hladké mouky
        150 g ovesných vloček
        200 g tmavého cukru
        1⁄2 lžičky kypřicího prášku do pečiva
        1⁄4 lžičky soli
        170 g másla, změklého, nakrájeného na kousky + na vymazání
        Na náplň
        200 g rebarbory, nakrájené na 3cm kousky
        250 g jahod, nakrájených na plátky
        1 lžíce citronové šťávy
        100 g krupicového cukru
        2 lžíce kukuřičného škrobu
        Přehrát celé video
        Deník Dity P. - 12/16 Prázdniny na chalupě
        Stopáž26 minut
        Další díl
        12/16 Prázdniny na chalupě

        Přehled dílů

        32 dostupných

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám