Deník Dity P.

Pod stanem

26 minut

Pod stanem

Obsah dílu

Rýžová kaše s malinovým džemem — Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem — Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi

Části dílu

03:15
Rýžová kaše s malinovým džemem
    4 porce
    Příprava: 20 minut; Vaření: 35 minut
    150 g rýže
    250 ml mléka
    50 g krupicového cukru špetka soli semínka z 1⁄2 vanilkového lusku
    1 vejce, prošlehané
    1 lžíce másla
    Na malinový džem
    300 g malin + na ozdobu
    100 g krupicového cukru
    1⁄2 lžíce citronové šťávy
    09:49
    Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem
      2–4 porce
      Příprava: 30 minut
      340 g tuňáka v olivovém oleji
      50 g majonézy šťáva z 1⁄2 citronu
      50 g krémového sýra
      1 cibule, nasekaná nadrobno
      1 lžíce kaparů sůl a čerstvě mletý pepř
      2 vejce rukola na ozdobu
      4 plátky chleba
      Na bylinkovou zálivku
      1⁄2 lžíce nasekané bazalky
      1⁄2 lžíce nasekaného koriandru
      1⁄2 lžíce nasekané petrželky
      3 lžíce olivového oleje
      1 lžička balzamikového octa sůl a čerstvě mletý pepř
      14:50
      Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi
        4 porce
        Příprava: 50–55 minut
        2 lžíce olivového oleje
        1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky
        3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky
        170 g pancetty nebo slaniny, nakrájené na kostky
        1 červená chilli paprička, nakrájená na tenké plátky, zbavená semínek
        2 lžičky uzené papriky lístky ze 4 snítek čerstvého oregana + na ozdobu
        2x 400g konzerva cherry rajčat sůl a čerstvě mletý pepř
        400g konzerva fazolí borlotti nebo cannellini, scezených a opláchnutých
        4 vejce
        120 g feta sýra indiánský chleba k podávání
        Přehrát celé video

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám