26 minut

10/16 Rodinný přebor

Obsah dílu

Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín

Části dílu

02:34
Pečené koleno
Pečené koleno
    4 porce
    Příprava: 20 minut; Pečení: 2 hodiny
    4 vepřová kolena
    sůl a čerstvě mletý pepř
    3 lžíce másla
    2 lžíce olivového oleje
    2 cibule, nakrájené na plátky
    2 mrkve, nakrájené na kostky
    1 petržel, nakrájená na kostky
    1⁄2 menšího celeru, nakrájená na kostky
    1 palice česneku + 4 stroužky, oloupané a nakrájené na tenké plátky
    400g konzerva krájených rajčat
    lístky z několika snítek tymiánu + několik snítek na ozdobu
    11:24
    Bramboráky
    Bramboráky
      4–6 porcí
      Příprava: 30 minut
      1 kg moučných brambor
      mléko
      2 vejce
      3–4 hrstky sušené nebo čerstvé majoránky
      4 velké stroužky česneku, utřené se solí
      200 g libového uzeného masa, nakrájeného na malé kousky
      sůl a pepř
      4–6 lžic hladké mouky
      olej nebo sádlo na smažení
      17:33
      Nakládaný hermelín
      Nakládaný hermelín
        Na 6 hermelínů
        Příprava: 30 minut; Odležení: 3 dny
        6 hermelínů, nejlépe sedlčanských
        3 cibule, nakrájené na tenká kolečka
        6 feferonek, zbavených semínek, nakrájených na tenká kolečka
        4 bobkové listy
        10 kuliček pepře
        olivový olej
        Na náplň
        6 stroužků česneku, drcených
        lístky ze 6 snítek bazalky, nasekané + pár lístků na ozdobu
        sůl a čerstvě mletý pepř
        2 lžíce sušených rajčat, naložených v oleji, nasekaných nadrobno
        kůra z 1 citronu, nastrouhaná najemno
        3 lžíce parmazánu, nastrouhaného najemno
        4 lžíce olivového oleje
        Přehrát celé video
        Deník Dity P. - 11/16 Buchty na plech
        Stopáž26 minut
        Další díl
        11/16 Buchty na plech

        Přehled dílů

        32 dostupných
        Deník Dity P. - 1/16 Šťastný nový rok
        Stopáž27 minut

        1/16 Šťastný nový rok

        II. řada

        Utopenci — Pistáciové sušenky — Paprikáš

        Poslední vysílání 11. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 2/16 Na parníku
        Stopáž27 minut

        2/16 Na parníku

        II. řada

        Pljeskavica s ajvarem — Krkovičky s medovo­pivní BBQ omáčkou a jablečným kečupem — Grilované kuře s ledovým salátem s modrým sýrem a cibulkou

        Poslední vysílání 18. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 3/16 Hnízdění
        Stopáž27 minut

        3/16 Hnízdění

        II. řada

        Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky

        Poslední vysílání 25. 3. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 4/16 Když jím za dva
        Stopáž27 minut

        4/16 Když jím za dva

        II. řada

        Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem — Marinovaný grilovaný losos — Dort Mississippi

        Poslední vysílání 1. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 5/16 Jídla pro duši
        Stopáž27 minut

        5/16 Jídla pro duši

        II. řada

        Dýňový cheesecake — Líčka na víně s bramborovou kaší — Slepičí polévka

        Poslední vysílání 8. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 6/16 Nejlepší pesto na světě
        Stopáž26 minut

        6/16 Nejlepší pesto na světě

        II. řada

        Toskánská rajčatová polévka — Pesto — Domácí těstoviny

        Poslední vysílání 15. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 7/16 V Itálii na lanýžích
        Stopáž27 minut

        7/16 V Itálii na lanýžích

        II. řada

        Dušené vepřové nadivoko — Parmazánové rizoto — Míchaná vajíčka

        Poslední vysílání 22. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 8/16 Moje panelstory
        Stopáž26 minut

        8/16 Moje panelstory

        II. řada

        Francouzské brambory — Hrachovka s krutony a Skořicové lívanečky — Pohár Věra

        Poslední vysílání 29. 4. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 9/16 Halušky ze Závady
        Stopáž27 minut

        9/16 Halušky ze Závady

        II. řada

        Halušky s brynzou — Gróbská husí stehna s lokšemi — Džatky s mákem

        Poslední vysílání 6. 5. 2016 na ČT1
        Deník Dity P. - 10/16 Rodinný přebor
        Stopáž26 minut

        10/16 Rodinný přebor

        II. řada

        Pečené koleno — Bramboráky — Nakládaný hermelín

        Poslední vysílání 13. 5. 2016 na ČT1

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám