27 minut

Hnízdění

Část: Karbanátky

Obsah dílu

Pomalu pečená vepřová plec — Sulc — Karbanátky

Části dílu

03:01
Pomalu pečená vepřová plec
    8–10 porcí
    Příprava: 20 minut; pečení: 6 hodin
    3 kg vepřové plece s kůží
    2 lžíce drceného kmínu
    1 lžička čerstvě mletého černého pepře
    3 lžičky soli
    2 lžíce olivového oleje
    11⁄2 kg malých pevných brambor
    8 stroužků česneku ve slupce
    1 velká cibule, oloupaná, nakrájená na klínky
    2 mrkve, očištěné, nakrájené na větší kusy
    3 petržele, očištěné, nakrájené na větší kusy několik snítek čerstvého tymiánu
    2 lžíce olivového oleje sůl a čerstvě mletý pepř
    11⁄2 lžíce hladké mouky
    250–300 ml kuřecího vývaru + na podlití čerstvě mletý pepř na ozdobu
    11:06
    Sulc
      4–6 porcí
      Příprava: 30 minut; vaření: 21⁄2–3 hodiny; odležení: několik hodin
      2 vepřové nožičky
      1 vepřové koleno
      1 cibule, oloupaná, v celku
      3 bobkové listy
      10 kuliček černého pepře
      8 kuliček nového koření sůl
      1 lžíce octa čerstvá majoránka na ozdobu
      K podávání: nadrobno nakrájená cibule, ocet, čerstvě mletý pepř a chleba
      17:08
      Karbanátky
        4–6 porcí
        Příprava: 25 minut; smažení: 15 minut
        450 g mletého libového vepřového masa
        300 g mletého tučného vepřového masa
        150 g mletého hovězího ořechu
        11⁄2 housky, nakrájené na kostičky
        100 ml mléka na namočení housky
        1⁄2 cibule, nadrobno nakrájená
        1 velké vejce
        1 stroužek česneku, prolisovaný
        1 lžička drceného kmínu
        1 lžíce soli čerstvě mletý pepř rostlinný olej na smažení
        Přehrát celé video
        Stopáž28 minut
        Další díl
        Když jím za dva

        Deník Dity P. na sociálních sítích

        Napište nám