26 minut

Fit díl

Část: Jogurtová zmrzlina

Obsah dílu

Kdo chce držet tempo se světem, měl by být zdravý. A kdo chce být zdravý, měl by být především v pohodě. A kdo je v pohodě, tomu je dobře.

Části dílu

00:00
Úvod
Úvod
    01:33
    Granola
    Granola
      05:45
      Kaše k snídani
      Kaše k snídani
        07:40
        Fíkovník smokvoň
        Fíkovník smokvoň
          09:22
          Ovocná šťáva z melounu a okurky
          Ovocná šťáva z melounu a okurky
            09:53
            Káča v Alpách
            Káča v Alpách
              12:34
              Jogurtová zmrzlina
              Jogurtová zmrzlina
                16:57
                Staré odrůdy – mišpule a kdoule
                Staré odrůdy – mišpule a kdoule
                  17:51
                  Jehněčí s kdoulí
                  Jehněčí s kdoulí
                    21:52
                    Jídla ze skanzenu – oukrop
                    Jídla ze skanzenu – oukrop
                      Přehrát celé video

                      Recepty

                      Herbář - Podzimní
                      Stopáž27 minut
                      Další díl
                      Podzimní

                      Přehled dílů

                      121 dostupných
                      Herbář - Vánoce
                      Stopáž27 minut

                      Vánoce

                      IV. řada

                      Úvod — Třešeň ptačí a višeň obecná — Ořechový salám — Jídla ze skanzenu – pšenice s mákem — Vánočka — Polévka halászle — Kapří hranolky s hrachovou kaší — Ohlédnutí za čtyřmi řadami Herbáře — Zemlbába Jany Prachařové

                      18. 12. 2016 na ČT1
                      Herbář - Z Prahy
                      Stopáž27 minut

                      Z Prahy

                      IV. řada

                      Úvod — Pražský koláč — Městské včely — Rostbeef aneb hovězí roštěná — Břečťan popínavý — Nepečené šípkové cukroví — Nepečené raw cukroví — Národní knihovna

                      11. 12. 2016 na ČT1
                      Herbář - Byliny pod stromeček
                      Stopáž27 minut

                      Byliny pod stromeček

                      IV. řada

                      Úvod — Zázvorky ze sušeného zázvoru — Kdoulový sýr podle M. D. Rettigové a mikulášský vrkoč — Mátový peeling — Lopuch větší — Šumivé koule do koupele — Muzeum textilu v České Skalici — Spirálový dort

                      4. 12. 2016 na ČT1
                      Herbář - Advent
                      Stopáž26 minut

                      Advent

                      IV. řada

                      Úvod — Medvědí tlapky neboli pracny — Jídla ze skanzenu – pučálka a pražmo — Ostružinová kořeněná šťáva — Vánoční štola — Mikulášský vrkoč — Pravý perník

                      27. 11. 2016 na ČT1
                      Herbář - Opravdu tradiční
                      Stopáž27 minut

                      Opravdu tradiční

                      IV. řada

                      Úvod — Kraple — Pálení Jidáše — Kakánek, rozhuda a toleranc — Devětsil lékařský — Jídla ze skanzenu – žebračka — Slepice na paprice — Staročeský svatební koláč

                      20. 11. 2016 na ČT1
                      Herbář - Světový
                      Stopáž27 minut

                      Světový

                      IV. řada

                      Úvod — Rakytníková šťáva s maté — Burákové máslo — Pelmeně — Lupina – vlčí bob — Bulharské plněné papriky — Elektromobilně do Kodaně — Chia fresca a chia pudink — Trvale udržitelné Dánsko — Ramen

                      13. 11. 2016 na ČT1
                      Herbář - Budoucnost je dobrá
                      Stopáž27 minut

                      Budoucnost je dobrá

                      IV. řada

                      Úvod — Oříšková paštika — Kateřina v Rakousku — Kukuřičná polévka — Kateřina na bylinkách — Kuře v seně — Elektromobilita — Sluneční grilovačka

                      6. 11. 2016 na ČT1
                      Herbář - Dušičkový
                      Stopáž26 minut

                      Dušičkový

                      IV. řada

                      Úvod — Miletínské modlitbičky — Vzpomínka na fotografa Adama Holého — Kaštanové máslo a kaštanový moučník s rozmarýnem — Jídla ze skanzenu – moumelich — Náprstník červený — Majitel pohřební služby Raimund Niederführ — Dýňové con carne — Boží milosti

                      30. 10. 2016 na ČT1
                      Herbář - Prvorepublikový
                      Stopáž27 minut

                      Prvorepublikový

                      IV. řada

                      Úvod — Libečkové maggi — Frgál a merhovaný koláč — Hloh obecný — Pečený králík — Moruše a bourec morušový — Tažený závin

                      23. 10. 2016 na ČT1
                      Herbář - Podzimní
                      Stopáž27 minut

                      Podzimní

                      IV. řada

                      Úvod — Bobuloviny podzimu — Dřišťál v medu — Původní mrkve a černucha setá — Mrkvová polévka — Trnka obecná — Šípky a jeřabiny — Podzimní králičí pilaf — Na návštěvě u Ondřeje Kobzy — Jídla ze skanzenu – hoďbidlo neboli uhlířina

                      16. 10. 2016 na ČT1

                      Herbář na sociálních sítích

                      Napište nám