Kluci v akci

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 121869  
Sdílet
| Poslat odkaz

Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství.

Nejnovější díl

Za proslavenými pokrmy se Filip s Ondřejem vypraví do Itálie a Francie. Existuje nekonečná řada italských jídel, kdy propojením několika málo výtečných surovin vznikají dokonalé pokrmy. Spaghetti alla puttanesca jsou ukázkou italské domácí kuchyně, obecně známé svojí kulinářskou jednoduchostí a výtečnou chutí. Příprava steaku Rossini si podává ruku s tzv. haute cuisine. Žádá náročnější technologickou přípravu i podávání. Na steak z hovězí svíčkové, servírovaný na toustu potřeném pastou z vařeného morku kostí, petrželky a česneku, se pokládají opečená husí játra foie gras, a vše se přelévá výtečnou legendární madeirskou omáčkou. Na závěr náš čeká další díl barmanské školy s Davidem Neumannem a koktejly Manhattan a Malayan.
Videoarchiv
Video Propásli jste některý díl? Vaříte rádi podle videa? Na 300 vydání pořadu od roku 2005 najdete v našem videoarchivu.
Členění masa
Soutěž Jak upravit různé části vepřového nebo hovězího? Podívejte se na schéma s popisem a doporučením, na co se ta která část nejlépe hodí.
Diskuse diváků
  • Čína 1. 3. 2015 12:50

    Čína

    nic proti,ale trpaslik patri na zahradku:-/ kde je sakra vareni?

  • JendaBenda 13. 2. 2015 10:21

    Dotaz

    Kolik stojí kilo bizoního masa? Já jen, jestli je tenhle pořad ještě pro normální lidi..... ht…

  • Miroslav Zamazal 12. 2. 2015 18:59

    Bizoní žebírka.

    Ty jsme si dali loni v létě na Bizon Ranč ROŽNOV (jižní Morava) a byly exkluzívní.Škoda,…

Tato diskuse je určena pouze k výměně názorů mezi diváky. Pokud chcete zaslat dotaz nebo připomínku tvůrcům pořadu, obraťte se, prosím, přímo na Českou televizi.

Napsat do televize Vstoupit do diskuse

Stopáž: 25 minut – Rok výroby: 2015 – ST  HD
Žánr: Magazín
Nejbližší díly ve vysílání
Domácí pečení V

sobota 21. 2.

Věčné lahůdky XIII

sobota 28. 2.

Novinky k pořadu

Upozornění na novinky k tomuto pořadu si přeji zasílat na e-mail: