Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Martin Pechlát — Lidé — Česká televize

herec

narozen 30. října 1974

Herec Martin Pechlát se narodil v Praze. Po absolvování pražské DAMU (loutkové a alternativní divadlo) pracoval v Hradci Králové v Klicperově divadle. Diváci ho znají z filmů Nuda v Brně, Účastníci zájezdu nebo Vratné lahve.  Zahrál si i v televizních seriálech Útěk do Budína, Ulice, Kriminálka Anděl, Okresní přebor nebo Dokonalý svět.

V současnosti působí především v komorním divadle Komedie, ale vidět ho můžeme i na dalších pražských scénách, např. v Divadle v Řeznické, divadle Archa nebo v Národním divadle.

Výběrová filmografie

  • Nuda v Brně (2003)
  • Vratné lahve (2006)
  • Účastníci zájezdu (2006)
  • Václav (2007)
  • František je děvkař (2008)
  • 3 sezóny v pekle (2009)
  • Ženy v pokušení (2010)
  • Hlava-ruce-srdce (2010)
  • Příliš mladá noc (2011)

Odkazy

Fotografie