22 minut

Salátová

Část: Tlačenkový salát

Obsah dílu

Salát s kuřecím masem a ananasem — Fenyklový salát — Tlačenkový salát — Vaječné carpaccio s listovým salátem — Těstovinový salát — Jarní salát s uzeným pstruhem — Salát z grepu s červeným pepřem

Části dílu

03:54
Salát s kuřecím masem a ananasem
    09:21
    Fenyklový salát
      11:32
      Tlačenkový salát
        13:00
        Vaječné carpaccio s listovým salátem
          15:16
          Těstovinový salát
            17:30
            Jarní salát s uzeným pstruhem
              20:17
              Salát z grepu s červeným pepřem
                Přehrát celé video

                Recepty

                Stopáž23 minut
                Další díl
                Zvěrokruh v kuchyni (Blíženci)

                Přehled dílů

                733 dostupných
                Stopáž25 minut

                Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

                Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

                27. 4. 2024 na ČT1
                Stopáž26 minut

                Vegetariánské recepty s vůní Orientu

                Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

                20. 4. 2024 na ČT1
                Stopáž25 minut

                Jarní menu Josefa Maršálka

                Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

                13. 4. 2024 na ČT1
                Stopáž26 minut

                Kachní menu

                Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

                6. 4. 2024 na ČT1
                Stopáž26 minut

                Velikonoční menu

                Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

                30. 3. 2024 na ČT1
                Stopáž26 minut

                Jehněčí menu

                Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

                23. 3. 2024 na ČT1
                Stopáž25 minut

                Česká klasika v moderním pojetí II

                Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

                16. 3. 2024 na ČT1
                Stopáž25 minut

                Masové speciality na chlebu

                Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

                9. 3. 2024 na ČT1
                Stopáž26 minut

                Česká klasika v moderním pojetí

                Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

                2. 3. 2024 na ČT1
                Stopáž26 minut

                Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

                Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

                24. 2. 2024 na ČT1

                Kluci v akci na sociálních sítích

                Napište nám