
Dušičkový
Část: Jídla ze skanzenu – moumelich
Obsah dílu
Nevěšte hlavu, inspirovat vás dnes bude stylový funebrák a chuť do života Vám vrátí naše recepty.
Části dílu









Recepty

Přehled dílů

Vánoce
Už jsou tu zase. Po roce, vánoce, vánoce přicházejí, zpívejme, přátelé... Klasika. Copak asi budeme vařit?

Z Prahy
Za čtyři roky Herbáře jsme zapomněli na Prahu. I tady můžete žít svůj bylinkový život a užívat si různé zajímavé trendy. Jak? Tak se dívejte.

Byliny pod stromeček
Nejen to, co jíme, ale také to, jak se staráme o svůj zevnějšek, se projevuje na našem zdraví. A dokonce tím vším můžeme obdarovat své blízké. Tušíte správně, budeme připravovat vánoční dárky.

Advent
Advent byl vždy časem kouzel a rozjímání. U nás v Herbáři tomu tak je dodnes.

Opravdu tradiční
Ono se řekne tradiční. Ale co je opravdu tradiční? Kde leží ta doba, která určuje tradici českou? A jaké jsou ty opravdu tradiční recepty?

Světový
Herbář se vydává z českých zahrádek za hranice. Vařit budeme věci světové. Kateřina dokonce pojede elektro autem až do Dánska.