Úvod

Sobota 25. 7. 2020 po půlnoci

​Grilování patří neodmyslitelně k letním večerům, ale co když už nevíte, jak byste si tuhle příjemnou činnost ještě více zpestřili. Na tým Kuchařské pohotovosti se obrátila paní Blanka, která sice má s grilování zkušenosti, ale ráda by tentokrát připravila něco úplně jiného a taky hledá zcela nové suroviny, neobvyklé kombinace, možná i způsoby. Ráda by zpracovala kromě masa i zeleninu a ovoce, přistoupila by i na tradiční suroviny, ale připravené neobvyklým způsobem.
A od toho je tu naše trojice, která zajistí, aby nejen paní Blanka, ale i diváci byli překvapeni tím, co všechno a hlavně jak můžeme grilovat. Neprozradíme vše, ale jen naznačíme.
Na grilu budeme připravovat brambory se žampiony, poněkud obměněným způsobem buřty se slaninou, paprikou a cibulí, ale taky krůtí prsa v marinádě s banány a navíc si připravíme dezert v podobě různých druhů ovoce, grilovaného v miskách s chutnou sladkou omáčkou.

Recepty

Štítky

bezmasá jídla, brambory, cibule, dezert, drůbež, grilování, hrušky, jablka, marináda, olej, omáčka, ovoce, paprika, uzeniny, vepřové maso, zelenina, žampiony

Příští zásah

Fotografie

... a šneka sníš?

28. 3. 2009 10:00 ČT1

Paní Lucie je výborná kuchařka, často a ráda zve svoje i manželovy rodiče na nedělní obědy. Připravila bezpočet specialit, na kterých si všichni pochutnávají, ale nebyl by nedělní oběd nedělním…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení