Zpravodajství Brno

Bouřka zhatila koncert Deep Purple. Zahrají až dnes

Velikost textu:
aktualizováno 5. 8. 2013 10:09

Slavkov u Brna – Včerejší prudká bouřka nakonec zhatila koncert rockové legendy Deep Purple. I Když pořadatelé nejprve doufali, že se koncert uskuteční, nakonec muselo 12 tisíc fanoušků areál zámeckého parku narychlo opustit. Náhrady by se měli návštěvníci dočkat dnes.

Deep Purple
Deep Purple

Původně vypadalo horké letní odpoledne jako ideální čas pro koncert pod širým nebem. Fanoušci v areálu zámeckého parku ve Slavkově u Brna pili pivo a užívali si koncerty předskokanů. Na hlavní hvězdy večera ale už nedošlo. Místo nich přišla silná bouřka. 

Lidé, kteří se v prudkém dešti snažili dostat z areálu ven, zablokovali úzký průchod. "Tak to bývá, když je průchod úzký," povzdechl si jeden z fandů. "Je to super! Vodu už máme, chybí jen kouř," brali bouřku s humorem další fandové v narážce na slavnou píseň Deep Purple Smoke on the Water. 

přehrát video
NO COMMENT: Zrušení koncertu Deep Purple

Jiní už tak shovívaví nebyli. "Je to smutné. Měli s tím počasím počítat, vždyť to věděli dopředu," stěžoval si jiný z návštěvníků koncertu. "Ve Slavkově nebyly vůbec žádné taxíky. Koncert nestál za nic - předkapely stály za nic, pořadatelé řekli, že koncert bude, ale nakonec vůbec nebyl. Odešli jsme odtud, nechtěli nás pustit ven. Nakonec vlastně všichni lidi utekli," dodal další fanoušek. 

Dvanáct tisíc fanoušků by se mělo dočkat náhrady dnes večer. Organizátoři koncert odložili na dnešní 20. hodinu, opět v zámeckém parku ve Slavkově. Vstupenky zůstávaji v platnosti na nový termín.

Deep Purple nakonec zahrají dnes
Deep Purple nakonec zahrají dnes
Více fotek
  • Deep Purple nakonec zahrají dnes zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/50/4918/491731.jpg
  • Koncert zhatila silná bouřka zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/50/4918/491729.jpg
  • Ze Slavkova odjíždělo na dvanáct tisíc fanoušků zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/50/4918/491730.jpg
  • Ještě odpoledne to vypadlo, že se koncert uskuteční zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/50/4918/491728.jpg

      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.