Kde jsem:

Poznejte nás

Poznejte nás

Archiv tiskových zpráv — Pro média — Vše o ČT — Česká televize

Tiskový servis pro novináře

Archiv tiskových zpráv

22. 3. 2004

Sama doma se vrací

Po tříměsíční přestávce začne Česká televize vysílat v úterý 6. dubna opět magazín Sama doma. Magazín patřil mezi pořady, které Česká televize na konci roku pro nedostatek financí pozastavila.
Pořad nejen pro ženy se bude vysílat zatím pouze jednou týdně, každé úterý od 12.30 do 13.30 na ČT1.Moderátorský tým zůstane stejný, střídavě se budou v Sama doma objevovat Stanislava Lekešová, Hana Heřmánková a Alena Zárybnická a Martina Vrbová. Magazín připravil nový cyklus Vracím se z porodnice a nabídne i spotřebitelský servis Rozšiřujeme si obzory, vzhledem k vstupu České republiky do EU. Hostem prvního obnoveného vydání by měla být někdejší modelka, šéfredaktorka časopisu Elle a nyní i novopečená matka dvojčat Jarka Rytychová
Živě vysílaný kontaktní publicistický pořad Sama doma s podtitulem Být doma neznamená hloupnout se začal v České televizi vysílat 3. září 1998. Od začátku poskytoval především ženskému publiku zajímavý a inspirativní program, servis, zábavu i informace - a to vše živě s možností okamžité reakce diváků. Program se skládá z celé řady rubrik a doplňují jej hosté z řad lékařů, sociologů, psychologů, ale i známých a zajímavých osobností. Ženy se samozřejmě dozvědí mnohé i o nejnovějších trendech v oblasti odívání, kosmetiky, úpravy vlasů atd. Nebude chybět ani zajímavá soutěž.

Martin Krafl
tiskový mluvčí ČT