Nahrávám video

Posázaví

Obsah dílu

Vodácké muzeum Zruč nad Sázavou — Grenadýr (1. část) — Vodácký štrůdl — Grenadýr (2. část) — Muzeum Jaroslava Foglara v Ledči nad Sázavou — Citronový sorbet s bergamotovým sirupem — Řemeslo lazebnické — Výroba mýdla se sušenými růžovými lístky — Jahodová zmrzlina — Regionální potravina: Palírna Radlík - Jablečná pálenka — Jablečný tažený závin — Soutěž

Části dílu

00:16
Vodácké muzeum Zruč nad Sázavou
    03:50
    Grenadýr (1. část)
      05:31
      Vodácký štrůdl
        07:01
        Grenadýr (2. část)
          07:31
          Muzeum Jaroslava Foglara v Ledči nad Sázavou
            10:04
            Citronový sorbet s bergamotovým sirupem
              15:32
              Řemeslo lazebnické
                18:51
                Výroba mýdla se sušenými růžovými lístky
                  22:51
                  Jahodová zmrzlina
                    26:32
                    Regionální potravina: Palírna Radlík - Jablečná pálenka
                      28:27
                      Jablečný tažený závin
                        34:38
                        Soutěž
                          Přehrát celé video

                          Recepty

                          Stopáž36 minut
                          Další díl
                          Pálava

                          Přehled dílů

                          22 dostupných
                          Stopáž37 minut

                          Slavkovský les

                          Houbový koláč — Historie osady Kladská — Císařský trhanec — Zaniklá osada Čistá a smírčí kříže — Vábení jelenů — Zvěřinové plíčky po myslivecku — Regionální potravina: ovocný čaj Nebe v hubě — Soutěž

                          27. 11. 2022 na ČT1
                          Stopáž36 minut

                          Pálava

                          Modré hory - vinařský rituál Zarážení hory — Trdelník — Vinařské a sudařské řemeslo — Regionální potravina: Rosol ze slámového vína - Slamáček — Tetičky z Kobylí — Trdelníčky z Kobylí — Řezbářské řemeslo - dřevěné formy — Pomerančová sedlina — NaKrojenky — Soutěž

                          20. 11. 2022 na ČT1
                          Stopáž36 minut

                          Posázaví

                          Vodácké muzeum Zruč nad Sázavou — Grenadýr (1. část) — Vodácký štrůdl — Grenadýr (2. část) — Muzeum Jaroslava Foglara v Ledči nad Sázavou — Citronový sorbet s bergamotovým sirupem — Řemeslo lazebnické — Výroba mýdla se sušenými růžovými lístky — Jahodová zmrzlina — Regionální potravina: Palírna Radlík - Jablečná pálenka — Jablečný tažený závin — Soutěž

                          13. 11. 2022 na ČT1
                          Stopáž37 minut

                          Hostýnsko

                          Hobliny — Žně a jejich význam — Odlévání zvonů — Regionální potravina: Trnavský chléb - Podpažák — Pletení dožínkového věnce — Dožínkový koláč — Jáhelná kaše — Soutěž

                          6. 11. 2022 na ČT1
                          Stopáž36 minut

                          Jesenicko

                          Zlatohorské šátečky neboli Slezské borůvkové — O Rychlebským horách s výtvarníkem Jaromírem 99 — Slezské království nebeské — Makový nákyp za studena — Regionální potravina: BLU Likér z horských borůvek — Malinový dort — Komunitní místo Plážula — Soutěž

                          30. 10. 2022 na ČT1
                          Stopáž36 minut

                          Pošumaví

                          Zadělávání těsta na chléb — Pomazánka z pivního sýra — Technika podmalby na sklo — Povidloň — Výroba dřevěné holubičky — Kumštovné pečivo poutní — Regionální potravina: Kozí farmářský jogurt bílý - Nubijka — Placky s česnekem — Výroba dekorací z hoblin — Volarské koláče — Soutěž

                          23. 10. 2022 na ČT1

                          Napište nám