Celkem hlasů: 69143
5. 1.
2005
Základem slovenské kuchyně je, vedle zeleniny a hlavně brambor, zejména skopové maso a mléčné výrobky. Kdo by neznal korbačíky, parenicu nebo brynzu, ale chcete-li vědět, co je to, jak chutná a jak se připravuje harula, škbance, tarhoňa nebo žinčica, dívejte se na další díl gastronomické show Pod pokličkou.
Hit Marmeláda nazpívala Lucie Vondráčková
Výherci:
Jana Vláčilová - Rokytnice nad Rokytnou
Jiří Kašpar - Židlochovice
Ludmila Höhnová - Příbor
Hebrejsky popřejeme dobrou chuť slovy bete avon
Výherci:
Eliška Škodová - Náchod
Karel Pulec - Vimperk
Pavel Špecián - Louny
12. 1. 2005 18:30 ČT1
Sushi je vlastně malá japonská jednohubka a přesto, že se jí po celém světě, Češi ještě stále netuší, o jak proklatě zdravou pochoutkou jde. Pokud se chcete dozvědět více, sledujte další díl pořadu Pod pokličkou. Své zkušenosti…