Pod pokličkou → 5. 1. 2005

Vysílání

  • Stopáž: 23 minut
  • Rok výroby: 2004

Hlasujte pro pořad:

Celkem hlasů: 69143

Kupte si v E-shopu

Kniha Kniha

Mohli jste vidět

5. 1.
2005

Jánošíkovy pochoutky

Základem slovenské kuchyně je, vedle zeleniny a hlavně brambor, zejména skopové maso a mléčné výrobky. Kdo by neznal korbačíky, parenicu nebo brynzu, ale chcete-li vědět, co je to, jak chutná a jak se připravuje harula, škbance, tarhoňa nebo žinčica, dívejte se na další díl gastronomické show Pod pokličkou.

Výherci minulých soutěží

Marmeláda

Hit Marmeláda nazpívala Lucie Vondráčková

Výherci:
Jana Vláčilová - Rokytnice nad Rokytnou
Jiří Kašpar - Židlochovice
Ludmila Höhnová - Příbor

Soutěžní otázka

Hebrejsky popřejeme dobrou chuť slovy bete avon

Výherci:

Eliška Škodová - Náchod
Karel Pulec - Vimperk
Pavel Špecián - Louny

Fotografie

Následující díl

Fotografie

Sushi -dietní japonské jednohubky

12. 1. 2005 18:30 ČT1

Sushi je vlastně malá japonská jednohubka a přesto, že se jí po celém světě, Češi ještě stále netuší, o jak proklatě zdravou pochoutkou jde. Pokud se chcete dozvědět více, sledujte další díl pořadu Pod pokličkou. Své zkušenosti…