Pod pokličkou

Vysílání

  • Stopáž: 23 minut
  • Rok výroby: 2005

Hlasujte pro pořad:

Celkem hlasů: 64486

Kupte si v E-shopu

Kniha Kniha

23. 7.
2018

Francouzská kuchyně nestojí jen na víně

Pokud se o francouzské kuchyni chcete dovědět víc než to, že ve Francii se pije dobré víno, jí žabí stehýnka a vychutnávají kvalitní sýry, pak sledujte další díl naučné kulinářské show Pod pokličkou. Dozvíte se například, proč jsou bagety zdravé, jak jíst a připravovat mušle a jak to Francouzi dělají, že si umí pochutnat a přitom netloustnou.

Výherci minulých soutěží

Marmeláda

Hit Marmeláda nazpívala Lucie Vondráčková

Výherci:
Jana Vláčilová - Rokytnice nad Rokytnou
Jiří Kašpar - Židlochovice
Ludmila Höhnová - Příbor

Soutěžní otázka

Hebrejsky popřejeme dobrou chuť slovy bete avon

Výherci:

Eliška Škodová - Náchod
Karel Pulec - Vimperk
Pavel Špecián - Louny

Fotografie

Následující díl

Fotografie

Po hovězím guláši jen se všude zapráší

1. 3. 2006 18:30 ČT1

Určitě si rádi pochutnáte na hovězím mase po starodávnu s telecí nožičkou, slaninou a bílým vínem. K chuti přijdou také grilované steaky marinované v sherry či hovězí ragú se švestkami nebo klasická hovězí polévka s játrovými…