Pod pokličkou
… se skrývají různá překvapení. Co všechno bychom měli vědět o tom, co pijeme a jíme?
Přehled dílů
319 dostupných
Stopáž21 minut
Bazalka je koření k vaření i vonění
12. 11. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Párky, buřty, klobásky nejdou dělat bez lásky
4. 11. 2024 na ČT1
Stopáž21 minut
Čočka, hrách a fazole nesmí chybět na stole
3. 11. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Celer, mrkev, jabka skladujte jak babka. Co všechno nevíme a víme o tom, co pijeme a jíme
1. 11. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Alkohol je koření, které má své určení
29. 10. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Z ovčího mléka nevznikne jen feta
21. 10. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Maso z lesa, tělo plesá
20. 10. 2024 na ČT1
Stopáž23 minut
Kdo by chtěl mít dobrý zrak - ať jí mrkev jako drak
19. 10. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Izraelská kuchyně
6. 10. 2024 na ČT1
Stopáž22 minut
Nejezte jen exoty, v sadu máte dobroty
5. 10. 2024 na ČT1