15 minut
Máte mě!

3. července 2011

Část: Bolavý bulík

Obsah dílu

Bolavý bulík — Nečůráme tam, kam máme — Irský cob

Části dílu

01:01
Bolavý bulík
    Agbar byl tříletý bullterirér, když se poprvé agresivně ohnal po majitelce, a krátce po té i po jejím synovi. Oba byli v šoku. Považovali ho za velmi hodného psa, který by pro svou lidskou rodinu dýchal.
    Pídili se po příčině. Rady chovatelů a posléze i veterinářů byly neúprosné. Bullteriér je pes, který může mít agresivitu v genech, smiřte se s tím. Bude-li se to stupňovat, pomůže jedině utracení. Naštěstí Agbarovi majitelé dali na svou intuici a příčinu změn nálad svého psa nepřestali hledat. A našli. A psovi pomohli.
    05:29
    Nečůráme tam, kam máme
      Je to horší, než zlý sen. Naše kočka se zase vyčůrala vedle toalety, případně úplně jinde. Na kobereček v koupelně, do rohu parádního pokoje, mamince do postele. Postupná likvidace pročůraného, boj se zápachem. Proč to ta kočka začala dělat?
      To je otázka pro odborníky, znalce kočičí duše. Příčiny bývají většinou ve změně životních zvyklostí kočky.
      10:44
      Irský cob
        Zajímavé, u nás ne příliš obvyklé plemeno koní. Irský cob má teprve dvacetiletou plemennou knihu, takže i poměrně mladé. Koníci vypadají, jako by celoročně nosili sněhule, jsou to dobráci, velkou trpělivost mají s dětmi. Žijí celoročně venku, a moc je nebaví vozit lidi.
        Přehrát celé video
        Stopáž14 minut
        Další díl
        11. září 2011

        Máte mě! na sociálních sítích

        Napište nám