27 minut
Auto Moto Styl

22. srpna 2009

Obsah dílu

Roadlook – Audi RS6 — Fascinace - Ultima GT — Story - Rally tým — Soutěž

Části dílu

02:05
Roadlook – Audi RS6
    Jako první vám nasypeme do hlavy test asi nejrychlejšího kombíku světa. Sice jste ho již viděli na začátku roku, ale uznejte sami, že stojí za to si ho zopakovat. Ano, je to auto, které si možná nikdy nekoupíte, ale co. Nemuselo by vás to však tolik mrzet po shlédnutí našeho testu. I Audi RS6 má totiž své mouchy. Například ten výkon. Co s ním, když jej u nás stejně nevyužijete. Takže tu máme test jednoho vpodstatě tak trochu zbytečného kombíku.
    12:29
    Fascinace - Ultima GT
      I druhé auto bude poněkud zvláštní sporťák. Už jeho vzhled je diskutabilní. Jenže tento vůz vám to vynahradí sportovními zážitky za volantem. Netváří se jako supersport, on jím je. Vlastně ona. Ultima GTR. Jedna z těch nekompromisních vozů bez zbytečných vymožeností. Jen se skvělou technikou, podvozkem a motorem. Připomeňte si s námi oblíbenou Fascinaci.
      19:13
      Story - Rally tým
        V další reportáži se podíváme do zákulisí jednoho českého rally týmu. Roman Kresta je úspěšný závodník a jako takový potřebuje kolem sebe spoustu schopných lidí. Především na nich záleží, zda bude celý tým úspěšný či nikoliv. Jednoho z těchto šikovných chlapíků jsme vyzpovídali na Šumavě přímo uprostřed závodního dne.
        24:12
        Soutěž
          Přehrát celé video
          Stopáž26 minut
          Další díl
          5. září 2009

          Auto Moto Styl na sociálních sítích

          Napište nám