22 minut

Zvěrokruh v kuchyni (Štíři)

Obsah dílu

Exotická zeleninová polévka — Špagety s vepřovou panenkou v papilotě — Pomerančový salát s olivami — Tousty s pikantními játry a rajčatovým tatarákem — Vanilková pana cotta

Části dílu

02:20
Exotická zeleninová polévka
    07:13
    Špagety s vepřovou panenkou v papilotě
      12:04
      Pomerančový salát s olivami
        13:34
        Tousty s pikantními játry a rajčatovým tatarákem
          16:35
          Vanilková pana cotta
            Přehrát celé video

            Recepty

            Stopáž23 minut
            Další díl
            Svatováclavská

            Přehled dílů

            732 dostupných
            Stopáž26 minut

            Vegetariánské recepty s vůní Orientu

            Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

            20. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Jarní menu Josefa Maršálka

            Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

            13. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Kachní menu

            Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

            6. 4. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Velikonoční menu

            Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

            30. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Jehněčí menu

            Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

            23. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Česká klasika v moderním pojetí II

            Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

            16. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Masové speciality na chlebu

            Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

            9. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Česká klasika v moderním pojetí

            Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

            2. 3. 2024 na ČT1
            Stopáž26 minut

            Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

            Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

            24. 2. 2024 na ČT1
            Stopáž25 minut

            Inspirace z kuchařské olympiády

            Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

            17. 2. 2024 na ČT1

            Kluci v akci na sociálních sítích

            Napište nám