25 minut

Masové speciality na chlebu

Obsah dílu

Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

Části dílu

01:20
Sekaná se zeleninou
    08:44
    Trhaná vepřová plec
      16:21
      Rolované vepřové koleno na víně
        Přehrát celé video

        Recepty

        Stopáž25 minut
        Další díl
        Česká klasika v moderním pojetí II

        Přehled dílů

        731 dostupných
        Stopáž25 minut

        Jarní menu Josefa Maršálka

        Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

        13. 4. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Kachní menu

        Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

        6. 4. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Velikonoční menu

        Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

        30. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Jehněčí menu

        Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

        23. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Česká klasika v moderním pojetí II

        Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

        16. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Masové speciality na chlebu

        Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

        9. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Česká klasika v moderním pojetí

        Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

        2. 3. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

        Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

        24. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž25 minut

        Inspirace z kuchařské olympiády

        Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

        17. 2. 2024 na ČT1
        Stopáž26 minut

        Valentýnské pochoutky VI

        Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

        10. 2. 2024 na ČT1

        Kluci v akci na sociálních sítích

        Napište nám