23 minut

Neckyáda

Část: Středomořský salát s pečeným kuřetem a kaparovým dresinkem

Obsah dílu

Grilovaný karbanátek s plněnou bramborou — Bílá klobása s cibulovo-zelnou omáčkou — Pečená krkovice v máslové marinádě — Středomořský salát s pečeným kuřetem a kaparovým dresinkem — Grilované meruňky plněné meduňkovým tvarohem — Borůvkový šejk s mátou

Části dílu

01:53
Grilovaný karbanátek s plněnou bramborou
    07:02
    Pečená krkovice v máslové marinádě
      10:16
      Bílá klobása s cibulovo-zelnou omáčkou
        12:08
        Borůvkový šejk s mátou
          14:42
          Grilované meruňky plněné meduňkovým tvarohem
            18:20
            Středomořský salát s pečeným kuřetem a kaparovým dresinkem
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž23 minut
              Další díl
              Gurmánská

              Přehled dílů

              735 dostupných
              Stopáž25 minut

              Jarní saláty jinak

              Salát z chřestu, jahod a máty s bresaolou — Sekaný salát s flank steakem, avokádem a granátovým jablkem — Fenyklový salát s pomeranči, řapíkatým celerem, chilli a grilovanými bylinkovými krevetami

              11. 5. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Připravujeme mořské ryby

              Tartar z tuňáka s čočkovým salátem — Mořský vlk s chřestovou tarhoňou — Pražma plněná bylinkami es zadělávaným pórkem

              4. 5. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Recepty plné čokolády podle Josefa Maršálka

              Koláč s mléčnou čokoládou a jogurtem — Brownies s pistáciemi a kmínem — Kokosová roláda s bílou čokoládou a malinami

              27. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Vegetariánské recepty s vůní Orientu

              Pakora — Květákové steaky s květákovým pyré a pečenou cizrnou — Fazolový burger

              20. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Jarní menu Josefa Maršálka

              Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

              13. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Kachní menu

              Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

              6. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Velikonoční menu

              Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

              30. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Jehněčí menu

              Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

              23. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Česká klasika v moderním pojetí II

              Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

              16. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Masové speciality na chlebu

              Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

              9. 3. 2024 na ČT1

              Kluci v akci na sociálních sítích

              Napište nám