Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Edice ČT k 60 letům televizního vysílání

Poprvé bylo spuštěno televizní vysílání 1. května 1953. K šedesátému výročí televizního vysílání v roce 2013 připravila Edice ČT dvě novinky. 4 DVD Nejlepších scének a výpravnou knihu Televizní idoly a další.

Edice ČT k 60 letům televizního vysílání

Že není radno postavit se do fronty před pokladnou kina za Felixe Holzmanna? Jak vypadá netradiční pojetí tradiční pohádky Sněhurka a sedm trpaslíků v podání Ivana Mládka? Co se stane, když se Vladimír Menšík dozví, že se mu narodila sedmá holčička? Nebo jak se Jiří Wimmer snaží naučit Karla Černocha správnou maďarskou výslovnost? To jsou 4 DVD plná populárních osobností ve výběru těch nejoblíbenějších a Nejlepších scének!

Termín vydání 1. 5. 2013

Koupit Nejlepší scénky v eShopu

Jak prožívala „Vlaštovka“ Olga Čuříková v televizi srpen 1968? A jak se dnes daří první programové televizní hlasatelce Jarmile Šusterové? Kdy se ze swingového zpěváka Josefa Zímy stal král české lidovky? Co v dnešním televizním vysílání chybí Pavlíně Filipovské a jak její tatínek František Filipovský vzpomínal na první den televizního vysílání v Československu? Vše ve výpravné knize Aleše Cibulky a Tomáše Piláta, s předmluvou generálního ředitele Petra Dvořáka, Televizní idoly a další.

Termín vydání 6. 5. 2013

Koupit Televizní idoly a další v eShopu

Přehled událostí