Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Knize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva Gerová

​Jedna knižní a dvě kalendářové novinky Aleše Cibulky pro filmové a televizní pamětníky byly slavnostně pokřtěny 3. října 2011 v restaurantu U Mrtvýho ptáka.

Knize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva GerováKnize Černobílé idoly i jiní a Cibulkovým pamětnickým kalendářům na rok 2012 z Edice ČT přály do vínku Petra Janů, Jitka Viktorínová a Eva Gerová

Jedna knižní a dvě kalendářové novinky Aleše Cibulky pro filmové a televizní pamětníky byly slavnostně pokřtěny 3. října 2011 v restaurantu U Mrtvýho ptáka.Kmotrou kalendářů se stala zpěvačka Petra Janů, která má svůj týden v kalendáři pro televizní pamětníky, protože bude v roce 2012 slavit kulaté narozeniny.

Kmotrovských rolí knihy Černobílé idoly se ujaly dvě filmové hvězdy 30. a 40. let minulého století. Paní Eva Gerová, jednadevadesátiletá a stále velmi čilá dáma, která se objevila ve více jak dvanácti snímcích, (Otec Kondelík a ženich Vejvara, Bílá vrána aj.). Pouze v jednom jediném, ale o to slavnějším, si zahrála paní Jitka Dušková, dnes Viktorínová. Jde o malou Adélku ve filmové Babičce z roku 1940.

Na tradičně příjemné podzimní setkání u příležitosti křtu přišla i řada známých osobností: Eva Pilarová, Pavlína Filipovská, Karel Štědrý, Jiří Štěpnička, Iva Hüttnerová, Eva Hrušková, Alexander Hemala, Kristian Kodet, Ivana Andrlová, Ivanka Devátá, Ondřej Kepka, Michalea Dolinová, Marie Tomsová, Marie Retková, Věra Nerušilová a mnoho dalších.

O veselé a družné atmosféře celého křtu se můžete přesvědčit na fotografiích.

Přehled událostí