Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Křest a autogramiáda knihy Madla a Ťap

Dne 10. listopadu 2009 v prostorách knihkupectví Dobrovský v OC Arkády Pankrác proběhl za účasti autorů a tvůrců a také za přítomnosti kamer Čétéčka křest spojený s autogramiádou knihy podle stejnojmenného večerníčku a DVD Madla a Ťap s tímto třináctidílným večerníčkem.

Křest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a ŤapKřest a autogramiáda knihy Madla a Ťap

Příjemným odpolednem provázel Aleš Cibulka, přítomen byl i zástupce Národního parku a CHKO Šumava, kde se zmíněný seriál odehrával.

O svých zážitcích se zvířaty promluvil autor Václav Chaloupek společně se zoologem Alešem Tomanem a fotografem Jaroslavem Vogeltanzem. Všichni společně pak knize i DVD mj. popřáli, ať je znají i děti dnešních dětí.

Těch ostatně na křest dorazilo mnoho a byly pro ně přichystány soutěže o knihy (věnovala Albatros Media a.s.) a DVD (věnovala Česká televize) ve znalostech večerníčku Madla a Ťap a dalších večerníčků Václava Chaloupka o zvířatech.

Milým překvapením byla účast štěňátka Homera, jednoho z potomků Madly. Úžasná atmosféra se odráží i na fotografiích – podívejte se sami.

Vaše Edice ČT

Foto Pavel Císař

Přehled událostí