Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Já s písničkou jdu jako ptáček...

Tak takhle přišla na svět kniha O češtině 2 – s písničkou a navíc v hostinci s poetickým názvem U Mrtvýho ptáka.

Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...Já s písničkou jdu jako ptáček...

Před netradičním křtem nás totiž potěšilo osazenstvo pořadu O češtině ve složení Ivana Andrlová, Zbyšek Pantůček a Aleš Cibulka písničkou o tom „jak jim zobák narost“.

A ani po písničce nebylo smutno – sešla se celá řada významných kmotrů: Karel Franta, Jan Vodňanský, Vladimír Franz, Lukáš Hurník, Bořek Šípek, Karel Štědrý, Eva Hrušková a Rudolf Křesťan.

Řady doplnili také: Markéta Pravdová z ÚJČ, režisér pořadu O češtině Jan Doubrava, vedoucí Edice ČT Jana Semelková a editorka Edice ČT Jitka Saturková.

A čím jsme křtili? Podívejte se do přiložené fotogalerie... vidíte dobře, jsou to skutečně vycpaní ptáci...

Rádi bychom touto cestou všem poděkovali za vytvoření skvělé atmosféry a za velikou pomoc s celým křtem! Naše díky patří již tradičně také panu Papazovovi – majiteli hostince

U Mrtvýho ptáka, který nás skvěle pohostil, a to nejen „mrtvými“ ptáky.

Přehled událostí