Kde jsem:

Aktuality — Edice ČT — Vše o ČT — Česká televize

Edice ČT

Edice ČT

  • Vlastní výroba produktů v návaznosti na pořady a osobnosti ČT.
  • Produkty k dostání v prodejně na Kavčích horách nebo v eShopu ČT.

Návrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televize

Po seriálu Chalupáři vychází na DVD v edici Zlatého fondu České televize oblíbený televizní seriál Sanitka.

Návrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televizeNávrat seriálu Sanitka v rámci Zlatého fondu České televize

Seriál, natočený v roce 1984, který napsal Jiří Hubač a režíroval Jiří Adamec, zachycuje s relativně historickou věrností rozhodující momenty ve vývoji pražské záchranné služby v letech 1956 – 1975. 

Křest proběhl již tradičně ve filmovém klubu MAT na Karlově náměstí v Praze 24. května odpoledne. Role kmotrů se laskavě ujali pan Jiří Hubač, scénárista, a pan doktor Zdeněk Schwarz, ředitel Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy. 

Na křtu nemohl chybět Jaromír Hanzlík, představitel hlavního hrdiny lékaře Vojtěcha Jandery, a Pavel Zedníček alias sanitář Fanda, kteří se na křest nechali stylově dopravit dobovou sanitkou. 

Milými hosty byl také Hanzlíkův seriálový bratr Tomáš Juřička se svojí seriálovou přítelkyní Ivanou Andrlovou a zástupci hitu Můj čas Petr Kotvald & Standa Hložek. 

Jedenáct téměř hodinových dílů seriálu bude rozděleno na čtyři DVD, která vycházejí v měsících květel – srpen. Jako vždy bude na posledním čtvrtém disku řadu bonusů.

A na co se můžete těšit dále? Například na seriál Návštěvníci, který začne vycházet v srpnu letošního roku.

Přehled událostí