27 minut

2/10 Kuchařské celebrity z Amalfitány

Část: Kuchař Pasquale Torrente

Obsah dílu

V městečku Minori nám cukrář Salvatore de Riso prozradí recept na dezert delizie al limone, ochutnáme marinovaného tuňáka a dozvíme se výrobní tajemství rybí omáčky.

Části dílu

01:53
Cukrárna Sal de Riso
Cukrárna Sal de Riso
    06:18
    Restaurace Maiori Al Faro di Capo d'Orso
    Restaurace Maiori Al Faro di Capo d'Orso
      14:19
      Rybí omáčka Nettuno
      Rybí omáčka Nettuno
        19:02
        Kuchař Pasquale Torrente
        Kuchař Pasquale Torrente
          23:02
          Krámky s keramikou ve Vietri
          Krámky s keramikou ve Vietri
            Přehrát celé video

            Recepty

            Manu a Matěj - 3/10 Slunce, seno, buvoli
            Stopáž27 minut
            Další díl
            3/10 Slunce, seno, buvoli

            Napište nám