2/10 Kuchařské celebrity z Amalfitány
Část: Cukrárna Sal de Riso
Obsah dílu
V městečku Minori nám cukrář Salvatore de Riso prozradí recept na dezert delizie al limone, ochutnáme marinovaného tuňáka a dozvíme se výrobní tajemství rybí omáčky.
Části dílu
01:53
Cukrárna Sal de Riso
06:18
Restaurace Maiori Al Faro di Capo d'Orso
14:19
Rybí omáčka Nettuno
19:02
Kuchař Pasquale Torrente
23:02
Krámky s keramikou ve Vietri
Recepty
3/10 Slunce, seno, buvoli
Přehled dílů
50 dostupných
1/10 Amalfitána – Luxus vytesaný do skal
Na cestě po jižní Itálii
Campania
13. 10. 2021 na ČT2
2/10 Kuchařské celebrity z Amalfitány
Na cestě po jižní Itálii
Campania
20. 10. 2021 na ČT2
3/10 Slunce, seno, buvoli
Na cestě po jižní Itálii
Campania, Basilicata
27. 10. 2021 na ČT2
4/10 V hlavní roli cedr a tuňák
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
3. 11. 2021 na ČT2
5/10 Na dohled Stromboli
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
10. 11. 2021 na ČT2
6/10 Purpurová zátoka a Pobřeží bohů
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
17. 11. 2021 na ČT2
7/10 Kalábrijské tradice
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
24. 11. 2021 na ČT2
8/10 Rybí novorozenci, olympijské víno a lékořice
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
1. 12. 2021 na ČT2
9/10 Brambory, houby a vánoční koláč
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
8. 12. 2021 na ČT2
10/10 Po stopách Arberešů, bílé lanýže a sladké dřevo
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie, Basilicata
9. 12. 2021 na ČT2