27 minut
2/10 Kuchařské celebrity z Amalfitány
Část: Restaurace Maiori Al Faro di Capo d'Orso
Obsah dílu
V městečku Minori nám cukrář Salvatore de Riso prozradí recept na dezert delizie al limone, ochutnáme marinovaného tuňáka a dozvíme se výrobní tajemství rybí omáčky.
Části dílu
01:53
Cukrárna Sal de Riso
06:18
Restaurace Maiori Al Faro di Capo d'Orso
14:19
Rybí omáčka Nettuno
19:02
Kuchař Pasquale Torrente
23:02
Krámky s keramikou ve Vietri
Recepty
Stopáž27 minut
3/10 Slunce, seno, buvoli
Přehled dílů
59 dostupných
Stopáž27 minut
10/10 Po stopách Arberešů, bílé lanýže a sladké dřevo
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie, Basilicata
14. 12. 2021 na ČT2
Stopáž26 minut
9/10 Brambory, houby a vánoční koláč
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
14. 12. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
8/10 Rybí novorozenci, olympijské víno a lékořice
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
7. 12. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
7/10 Kalábrijské tradice
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
30. 11. 2021 na ČT2
Stopáž26 minut
6/10 Purpurová zátoka a Pobřeží bohů
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
23. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
5/10 Na dohled Stromboli
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
16. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
4/10 V hlavní roli cedr a tuňák
Na cestě po jižní Itálii
Kalábrie
9. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
3/10 Slunce, seno, buvoli
Na cestě po jižní Itálii
Campania, Basilicata
2. 11. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
2/10 Kuchařské celebrity z Amalfitány
Na cestě po jižní Itálii
Campania
26. 10. 2021 na ČT2
Stopáž27 minut
1/10 Amalfitána – Luxus vytesaný do skal
Na cestě po jižní Itálii
Campania
19. 10. 2021 na ČT2