Pod pokličkou → 21. 10. 2017

Vysílání

  • Stopáž: 22 minut
  • Rok výroby: 2011

Hlasujte pro pořad:

Celkem hlasů: 68518

Kupte si v E-shopu

Kniha Kniha

Mohli jste vidět

21. 10.
2017

Neokusit créme brulée, bylo by fakt nemilé

Odborníci i známé osobnosti se vás tentokrát budou snažit přesvědčit, že by se určité druhy pudinků měly stát zdravou součástí vašeho jídelníčku. Zjistíte, že pudink není jen ta lehce třesoucí se růžová hmota, ale i skvělý krémový moučník nebo zeleninový pokrm. Dozvíte se, že Yorkshirský pudink není vlastně pudink a proč alespoň jednou v životě musíte ochutnat Créme brulée!

Výherci minulých soutěží

Marmeláda

Hit Marmeláda nazpívala Lucie Vondráčková

Výherci:
Jana Vláčilová - Rokytnice nad Rokytnou
Jiří Kašpar - Židlochovice
Ludmila Höhnová - Příbor

Soutěžní otázka

Hebrejsky popřejeme dobrou chuť slovy bete avon

Výherci:

Eliška Škodová - Náchod
Karel Pulec - Vimperk
Pavel Špecián - Louny

Fotografie

Následující díl

Fotografie

Chleba není nikdy dost, pečeme ho pro radost

19. 11. 2008 17:30 ČT1

Obecně platí, že směrem na jih Evropy jsou chleby světlejší, "pšeničnější" a chuťově méně výrazné. Naopak severněji se větší oblibě těší pečivo tmavší. Tak jako Francie nedá dopustit na své bagety a croissanty, Skandinávci…