Pod pokličkou → 6. 3. 2021

Vysílání

  • Stopáž: 22 minut
  • Rok výroby: 2011

Hlasujte pro pořad:

Celkem hlasů: 70279

Kupte si v E-shopu

Kniha Kniha

Mohli jste vidět

6. 3.
2021

Neokusit créme brulée, bylo by fakt nemilé

Odborníci i známé osobnosti se vás tentokrát budou snažit přesvědčit, že by se určité druhy pudinků měly stát zdravou součástí vašeho jídelníčku. Zjistíte, že pudink není jen ta lehce třesoucí se růžová hmota, ale i skvělý krémový moučník nebo zeleninový pokrm. Dozvíte se, že Yorkshirský pudink není vlastně pudink a proč alespoň jednou v životě musíte ochutnat Créme brulée!

Výherci minulých soutěží

Marmeláda

Hit Marmeláda nazpívala Lucie Vondráčková

Výherci:
Jana Vláčilová - Rokytnice nad Rokytnou
Jiří Kašpar - Židlochovice
Ludmila Höhnová - Příbor

Soutěžní otázka

Hebrejsky popřejeme dobrou chuť slovy bete avon

Výherci:

Eliška Škodová - Náchod
Karel Pulec - Vimperk
Pavel Špecián - Louny

Fotografie

Následující díl

Fotografie

Dú Valaši, dú, nesú cibulu

17. 1. 2007 18:15 ČT1

Když se dnes řekne Valašsko, každý si jistě vybaví kromě jiného i výborné jídlo od pohostinných lidí. Světově známá slivovice, frgále, brynzové halušky se slaninou, štramberské uši, valašské koláčky, valašská klobása a mnoho…