Pod pokličkou → 27. 9. 2006

Vysílání

  • Stopáž: 23 minut
  • Rok výroby: 2006

Hlasujte pro pořad:

Celkem hlasů: 69240

Kupte si v E-shopu

Kniha Kniha

Mohli jste vidět

27. 9.
2006

Maso, které létalo, hopkalo a kvokalo

Mezi drůbež řadíme kuřata, krůty, krocany, husy, kachny, slepice, kohouty a perličky. Všechny druhy drůbeže mají vysoký obsah bílkovin, který tvoří a obnovuje tělní tkáně, velké množství vitamínů řady B, důležitých pro zdravou nervovou soustavu a zinek. Obtížně stravitelné je maso tučné drůbeže, hus a kachen, které má i menší obsah živočišných bílkovin. Nejlepší libové maso mají kuřata a krůty. Ty se také připravují nejčastěji.

Výherci minulých soutěží

Marmeláda

Hit Marmeláda nazpívala Lucie Vondráčková

Výherci:
Jana Vláčilová - Rokytnice nad Rokytnou
Jiří Kašpar - Židlochovice
Ludmila Höhnová - Příbor

Soutěžní otázka

Hebrejsky popřejeme dobrou chuť slovy bete avon

Výherci:

Eliška Škodová - Náchod
Karel Pulec - Vimperk
Pavel Špecián - Louny

Fotografie

Následující díl

Fotografie

Je to k zlosti trpět nevolností

4. 10. 2006 18:30 ČT1

Nevolno bývá čas od času každému. Ovšem klasická cestovní nevolnost přišla na svět až v době, kdy se člověk začal pohybovat i jinak než po vlastních nohou. Houpavá jízda na velbloudovi řítícím se "závratnou" rychlostí několika…