
Herbář VI
Část: Obrácený pomerančový koláč s polentou
Obsah dílu
Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň
Části dílu










Přehled dílů

Herbář VI
Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

Herbář VI
Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

Herbář VI
Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

Herbář VI
Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka

Herbář VI
Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo

Herbář VI
Pěstitelky ekologických květin — Pohankový dort — Výrobce moravských delikates — Krojová tradice — Jídla ze skanzenu: Fašírka