27 minut

Herbář VI

Obsah dílu

Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

Části dílu

01:53
Původní druhy zeleniny
    04:08
    Vafle z vloček
      06:04
      Rekapitulace receptů
        07:25
        Štika s hráškovou kaší
          09:47
          Tradiční vánoční perníkové tvoření
            12:03
            Obrácený pomerančový koláč s polentou
              15:42
              Původní byliny a květiny
                16:33
                Co jsme viděli...
                  20:28
                  Jídla ze skanzenu: Mrváň
                    Přehrát celé video
                    Stopáž26 minut
                    Další díl
                    Herbář VII

                    Přehled dílů

                    121 dostupných
                    Stopáž27 minut

                    Herbář VI

                    Původní druhy zeleniny — Vafle z vloček — Rekapitulace receptů — Štika s hráškovou kaší — Tradiční vánoční perníkové tvoření — Obrácený pomerančový koláč s polentou — Původní byliny a květiny — Co jsme viděli... — Jídla ze skanzenu: Mrváň

                    16. 12. 2018 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Herbář VI

                    Svatojánský chlebíček — Koření z Varnsdorfu — Perníčky — Destiláty z kvalitního obilí — Obalovaný celer — Bio obilnice — Jídla ze skanzenu: Grenadýr marš

                    9. 12. 2018 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Herbář VI

                    Šípková panna cotta — Mrkev ze zahrádky — Slepičí vývar — Zelázna — Nakládaná zelenina — Chovatel ryb — Rybí karbanátky — Jídla ze skanzenu: Zavináče a pečenáče

                    2. 12. 2018 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Herbář VI

                    Šťastné slepice — Medovník — Návštěva u včelaře — Bio zahrádka — Hovězí stew a Řepa po burgundsku — Ekofarmy — Jídla ze skanzenu: Pápěnka

                    25. 11. 2018 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Herbář VI

                    Ovocný sad — Jablečná šarlotka — Pivovar Permon — Vepřové s šalvějí, sýrem a hruškou — Český kmín — Jídlo ze skanzenu: Krkonošské kyselo

                    18. 11. 2018 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Herbář VI

                    Pěstitelky ekologických květin — Pohankový dort — Výrobce moravských delikates — Krojová tradice — Jídla ze skanzenu: Fašírka

                    11. 11. 2018 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Herbář VI

                    Les vzpomínek — Cizrnový salát a chleba z pánve — Oleje lisované za studena — Fazolové brownies — Španělské papriky — Jídla ze skanzenu: Staročeský guláš

                    4. 11. 2018 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Herbář VI

                    Divoká bylinková lékárna — Tvarohová bábovka s goji — Poctivý chléb z Třibřich — Domácí tortilla — Bylinky z Bozetic — Jídla ze skanzenu: Švestkové knedlíky

                    21. 10. 2018 na ČT1
                    Stopáž26 minut

                    Herbář VI

                    Volný chov kuřátek — Jídla ze skanzenu: Modrý vole s procesím — Aroniový sad — Nepečený cheesecake — Jak se stravují šimpanzi? — Sváteční bylinkové kuře

                    14. 10. 2018 na ČT1
                    Stopáž27 minut

                    Herbář VI

                    Úvod — Pěstování okurek — Dýňová roláda s karamelovou chutí — Valašsko - švestkové království — Francouzská pistou polévka a luštěninová polévka — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Staroslovanská postružeň

                    7. 10. 2018 na ČT1

                    Herbář na sociálních sítích

                    Napište nám