Herbář

Herbář VII

27 minut

Herbář VII

Obsah dílu

Řepa - druhy a jejich využití v kuchyni — Dýňový chléb - regionální potravina — Thajská kuchyně — Co vás čeká v nové sezóně — Jídla ze skanzenu: Dvojctihodné koláče

Části dílu

01:55
Řepa - druhy a jejich využití v kuchyni
    07:11
    Dýňový chléb - regionální potravina
      09:56
      Thajská kuchyně
        16:45
        Co vás čeká v nové sezóně
          20:24
          Jídla ze skanzenu: Dvojctihodné koláče
            Přehrát celé video
            Stopáž28 minut
            Další díl
            Herbář VII

            Přehled dílů

            101 dostupných
            Stopáž28 minut

            Herbář VII

            Okénko o koření: Muškátovník vonný — Vánoční perníková bábovka — Biopotraviny z kravského mléka: regionální potravina — Pečená treska — Foukané vánoční ozdoby — Jídla ze skanzenu: Kapr v rosolu

            22. 12. 2019 na ČT1
            Stopáž28 minut

            Herbář VII

            Mango s lepivou rýží — Pršut: regionální potravina — Marocké krůtí kuličky s čočkou a okrou — Chovatelství: Zlatá česká kropenka — Jídla ze skanzenu: Sakrajda

            15. 12. 2019 na ČT1
            Stopáž28 minut

            Herbář VII

            Okénko o koření: pepř — Pstruh: regionální potravina — Výroba domácí kořenící směsi: Garam masala — Kuřecí tikka masala — Chovatelství: Lama alpaka — Jídla ze skanzenu: Rozcuchaná nevěsta

            8. 12. 2019 na ČT1
            Stopáž27 minut

            Herbář VII

            Pokrmy z vajec — Domácí zavařeniny - regionální potravina — Thajské smažené rýžové nudle — Koření - kardamom — Jídla ze skanzenu - Valašská kyselica

            1. 12. 2019 na ČT1
            Stopáž27 minut

            Herbář VII

            Tropické ovoce — Sladké pomeranče s kořením a se sýrem labne — Exotické koření v naší kuchyni — Sušené ovoce - regionální potravina — Sendvič ze sushi rýže - Onigirazu — Květinové záhony — Jídla ze skanzenu - Jabkance

            24. 11. 2019 na ČT1
            Stopáž28 minut

            Herbář VII

            Bylinky: druhy bazalek — Vietnamské závitky — Bio jablečný mošt - regionální potravina — Drůbež pečená se zeleninou a kořením ras el hanout — Kozí farma — Jídla ze skanzenu: Chlupaté knedlíky

            10. 11. 2019 na ČT1

            Herbář na sociálních sítích

            Napište nám