Úvod

Sobota 6. 6. 2020 po půlnoci

Bylo nebylo, byl jednou jeden krásný starý mlýn a v tom mlýně žil mlynář… Začíná to skoro jako pohádka, ale pohádka to nebude, i když se v tom mlýně mele až dodnes. A to ještě nevíte, co překvapivého se tam teprve semele. Pan mlynář Arnošt si totiž zavolal na pomoc tým Kuchařské pohotovosti, aby ho naučil poctivý chleba z jejich domácí mouky. Ten nejlepší! Tohoto úkolu se tentokrát chopil cukrář Vladimír. A protože v náhonu se dají nachytat pstruzi, hlavní chod vybral Jiří velmi snadno: budou pstruzi paní mlynářky s bylinkami. A jako příloha se určitě budou hodit brambory. Ale kdo udělá dezert? Tak vidíte - opravdu se tu něco neobvyklého semele, povidlové koláčky totiž tentokrát připraví Martina, a to přesně podle receptu její babičky.

Recepty

Štítky

bylinky, dezert, chléb, koláče, koření, ořechy, pečení, pečivo, povidla, příloha, ryby, sladkovodní ryby

Příští zásah

Fotografie

Pečení holubi do huby

30. 5. 2009 10:00 ČT1

Pan Zdeněk od svého souseda, nadšeného chovatele holubů, dostal nečekaný a velmi vzácný dárek, nad kterým ovšem zůstal jen bezradně stát. Jak si poradit? Připravit pečená nebo nadívaná holoubata tak,…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení