Úvod

Neděle 9. 8. 2020 po půlnoci

V divadelním studiu herecké školy se chystá první premiéra sezony. A každá taková premiéra si zaslouží také pohoštění pro diváky, kteří představení navštíví. Ale kdo takový raut připraví, když studenti mají plnou hlavu zkoušek, spoustu jiných důležitých starostí, vůbec žádný čas a ještě k tomu navíc - hluboko do kapsy? Ale na druhou stranu zase mají hodně dobré nápady. A proto je tu opět příležitost pro tým Kuchařské pohotovosti. Takže až skončí divadelní představení, na všechny bude v předsálí čekat velké překvapení. Na prostřených stolech se bude usmívat mrkvový salát s křenem, na topinkách luxusní tatarák, přestože bude jen bramborový, celerový salát s majonézou, zdobený zelenou cibulkou, pomazánka à la humr a k tomu sladká vanilková panna cotta s pomeranči. A věřte, že tyhle všechny velmi jednoduché specialitky budou chutnat skvěle, i když budou jenom "za hubičku"! A to doslova…

Recepty

Štítky

bezmasá jídla, brambory, bylinky, celer, cibule, česnek, dezert, hořčice, jablka, jogurt, kopr, koření, křen, majonéza, mořské ryby, mrkev, olej, oslava, pomeranče, předkrm, ryby, salát, smetana, studená kuchyně, škola, tatarák, zelenina, želatina

Příští zásah

Fotografie

Lovu zdar!

5. 2. 2011 13:00 ČT1

Paní Gabriela bydlí na samotě u lesa. Je to šikovná kuchařka, když ale dojde na zpracování zvěřiny, kterou její přítel coby myslivec občas donese domů, moc jistá si není. Její malá dcera navíc odmítá…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení