Zdravě v konvektomatu

Úvod

Sobota 5. 3. 2011

Ve firmě, kam tentokrát jede zasahovat Kuchařská pohotovost, si zaměstnanci sami vaří ve firemní kuchyňce. A vaří rádi! Majitel firmy se jim snaží vaření usnadnit a také - ve vlastním zájmu - ho urychlit. Vybavil proto kuchyňku konvektomatem. Jak se dá v konvektomatu připravit chutné, a pokud možno zdravé jídlo? Co všechno lze v konvektomatu uvařit a jak dlouho to trvá? Mirek Kalina si bude vědět rady a naučí místní kuchaře připravit nejen chutnou rybu se spoustou zeleniny, ale i něco méně obvyklého, co je určitě překvapí. No, a pak už budou moci popustit uzdu fantazii a sami si každý den uvařit dobrý a zdravý oběd.

Recepty

Příští zásah

Fotografie

Pečeně pro gentlemany

12. 3. 2011 13:00 ČT1

Andrea, Ital žijící v Česku, je skvělý kuchař, který svým přátelům při společných setkáních připravuje typická italská jídla. Teď se ale rozhodl, že svůj rejstřík už musí konečně rozšířit a naučit se…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení