Zdravě v konvektomatu
Sobota 5. 3. 2011
Ve firmě, kam tentokrát jede zasahovat Kuchařská pohotovost, si zaměstnanci sami vaří ve firemní kuchyňce. A vaří rádi! Majitel firmy se jim snaží vaření usnadnit a také - ve vlastním zájmu - ho urychlit. Vybavil proto kuchyňku konvektomatem. Jak se dá v konvektomatu připravit chutné, a pokud možno zdravé jídlo? Co všechno lze v konvektomatu uvařit a jak dlouho to trvá? Mirek Kalina si bude vědět rady a naučí místní kuchaře připravit nejen chutnou rybu se spoustou zeleniny, ale i něco méně obvyklého, co je určitě překvapí. No, a pak už budou moci popustit uzdu fantazii a sami si každý den uvařit dobrý a zdravý oběd.
Recepty
Příští zásah
Pečeně pro gentlemany
12. 3. 2011 13:00 ČT1
Andrea, Ital žijící v Česku, je skvělý kuchař, který svým přátelům při společných setkáních připravuje typická italská jídla. Teď se ale rozhodl, že svůj rejstřík už musí konečně rozšířit a naučit se…
Nejnavštěvovanější díly
- Vánoce na Malé farmě 19. 12. 2011
- Svíčková pro Alberta 11. 10. 2008
- Není guláš jako guláš 7. 2. 2009
- Tajemství pravého steaku 4. 10. 2008
- Což takhle bramborovou placku 6. 12. 2008
- Velký dětský flám 28. 2. 2009
- Polévka je grunt 8. 1. 2011
- Večeře pro faráře 21. 3. 2009