Úvod

Čtvrtek 16. 7. 2020 po půlnoci

Francouzská kuchyně je klasika proslavená svými náročnými recepty a oceňovaná znalci s vytříbenými chutěmi. Martin s Pavlem propadli tak jako mnoho jiných lidí vaření. Dokážou se o něm bavit hodiny, okupují manželkám kuchyně a s odvahou i chlapským nadhledem se pouští do těch nejnáročnějších receptů. Teď by chtěli pořádnou výzvu a tak šéfkuchař Mirek Kalina sestavil za Kuchařskou pohotovost mimořádné francouzské menu. Podávat se budou kachní játra, mořský jazyk a daňčí hřbet. Chybět samozřejmě nebude ani kvalitní francouzské víno. Udrží pánové v kuchyni tempo se zkušeným mistrem vařečky? A co na to jejich hezčí polovičky?

Recepty

Štítky

francouzská kuchyně, mořské ryby, mrkev, národní kuchyně, omáčka, pečivo, předkrm, příloha, ryby, studená kuchyně, vejce, víno, vnitřnosti, zelenina, zvěřina

Příští zásah

Fotografie

Velký dětský flám

28. 2. 2009 09:45 ČT1

Stalo se to, čeho se náš tým Kuchařské pohotovosti po celou dobu tak trochu obával. Na opačném konci telefonní linky se ozval kurážný dětský hlas s přáním připravit rozpustilou párty k osmým…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení