I kuchař je designér
Obsah dílu
Karamelový dezert s mango omáčkou — Telecí roastbeef s bylinkovým olejem — Hovězí tartar s omáčkou s kapary — Fazolkový salát s houbami shiitake — Telecí roastbeef s bylinkovým olejem - dokončení — Karamelový dezert s mango omáčkou - dokončení
Části dílu






Recepty

Přehled dílů

Sedm chlapů v kuchyni
Tatarák z tuňáka — Churros s čokoládovou omáčkou a smaženým ananasem — Kuřecí kousky na kari s ovocnou rýží

Křtiny
Hruškový dort — Tatarák z lososa s listovým salátem a citrónovou majonézou — Vepřová panenka s houbovou omáčkou, špenátem dušeným na anglické slanině a šťouchaným bramborem se smetanou — Hruškový dort - dokončení

Co sluší suši
Příprava rýže — Maki suši — California suši — Nigiri suši — Ovocné suši a želé kanten — Tempura

Pečeně pro gentlemany
Pečená hovězí svíčková se smržovou omáčkou a brambory — Artyčoky s telecím — Dort babá

Divný název pro jídlo
Španělský ptáček — Indiánci — Ruské vejce s vlašským salátem — Americká limonáda

Menu pro volejbalistky
Pěna z halibuta se šafránovou omáčkou — Citronový koláč — Krůtí stehna na madeiře