Úvod

Sobota 2. 12. 2017 po půlnoci

Soutěžit se dá téměř v čemkoliv, tak proč ne ve vaření. A právě k tomu se odhodlala Dana a její kamarádky a uspořádaly svoji malou privátní kulinářskou soutěž. Šlo prostě o to, která pro ostatní uvaří to nejskvělejší menu, včetně dezertu nebo předkrmu. A samozřejmě překvapí něčím originálním, co ty ostatní třeba nikdy v životě nejedly. Dana je už poslední na řadě, kdo má vařit, a rozhodla se trochu si svůj úkol usnadnit. Nebo spíš zkomplikovat? Na pomoc si totiž zavolala náš kuchařský tým, se kterým v rámci soutěže připraví carpaccio ze žampionů, kuře v teriyaki omáčce, kuskus s lilkem a mátou, a tvarohový krém na švestkové omáčce. Odpustí jí kamarádky tento malý podvod, kterým si možná dopomůže k vítězství? A nebo budou tento nápad brát jako ten nejoriginálnější přístup a ocení ji jako jasnou vítězku?

Recepty

Štítky

bylinky, dezert, drůbež, houby, koření, krém, kuřecí maso, lilek, mořské ryby, obilniny, omáčka, piškoty, předkrm, příloha, studená kuchyně, švestky, tvaroh, žampiony

Příští zásah

Fotografie

Tlačenka poprvé v životě

11. 12. 2010 09:50 ČT1

Že pomoc našeho týmu vyhledá i cizinec, nebylo až tak nic výjimečného, protože zadání pro naše kuchaře už mnohokrát přišlo i ze zahraničí. Byla to pozvání ze Slovenska, také z Německa, dokonce i z…

Fotografie

  • Z pořadu
  • Z natáčení