Guláš z kapra
Obsah dílu
Křenová omáčka — Kuchání a porcování kapra — Nakládání kapřího filátka — Kapří nákyp a filátko s křenovou omáčkou — Segedinský guláš z kapra — Griliášový dort
Části dílu







Přehled dílů

Na valašskou notu
Valašský frgál s tvarohem a jablky — Kyselica — Strapačky

Potápěčské menu
Marinovaný hovězí pupek na grilu — Štika pečená na grilu v alobalu — Rybí polévka — Rybí polévka - dokončení — Štika pečená na grilu v alobalu - dokončení

Což takhle dát si špenát?
Plněný bůček — Špenát na fenyklu — Špenátový krém — Špenátový quiche — Špenátový salát

Babička slaví narozeniny
Zadělávané kachní žaludky — Sacher dort — Kachna na pomerančích

Tuňák je prostě tuňák
Větrníky — Marinované plátky tuňáka — Steak z tuňáka na zeleném pepři s omáčkou beurre blanc

Dostaneš dršťkovou
Dršťková polévka — Dršťková polévka - dokončení — Zapečené dršťky po uzenářsku — Likér slivovičáček