Jak na maso
Maso je v kuchyních našich zeměspisných šířek velmi oblíbené a do našich jídelníčků neodmyslitelně patří. Různé jeho druhy se dají připravovat rozličnými způsoby – péct, dusit, grilovat, ale i nakládat či udit. Může být plněné ve formě rolády, nebo naopak být náplní jiných surovin. Právě masu se věnuje cyklus s příznačným názvem Jak na maso, v němž najdete jak masové klasiky, tak originálitou provoněné recepty.
Domácí prejt
Huspenina
Tlačenka
Zapékané papriky „vše v jednom“
Krkovička z alobalu
Lašské vepřové koleno
Kapustové závitky s mletým masem a zeleninovou omáčkou
Šunkové fleky s houbami, kapustičkami a salátem z červené řepy
Masová terina s uzeným masem a salátkem z loupaných rajčat
Pečené mleté řízečky
Vařená kližka s domácí tatarskou omáčkou
Letní vepřový gulášek s grilovanou zeleninou
Vepřové závitky s masovou nádivkou
Pražská uzená kýta v medu a chilli
Hot dog s grilovanou krkovicí v medové hořčici
Grilovaná bylinková sekaná s vepřovými játry
Špízy z mletého masa s koriandrem, chilli a zázvorem
Klasický hovězí burger
Vepřový bok plněný bramborovou nádivkou
Mleté maso v županu
Krkovice plněná špekovým zelím
Velikonoční mix grill
Vepřová rolka s uzeným masem a špenátem
Vaření na hradech a zámcích
Putování po našich krajích
Legendy české kuchyně
Vaření na cestách
Bábovky
Jak na maso
Domácí pečení
Česká klasika
Sladkosti pro celou rodinu
Úsporná jídla
Recepty s ovocem
Věčné lahůdky
Fit rodinka