Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Bohumil Klepl — Lidé — Česká televize

herec

narozen 31. března 1958

Bohumila Klepla znalo mnoho let především divadelní publikum, v posledním desetiletí se však díky řadě televizních úloh zapsal do povědomí široké divácké obce. Rodák z Moskvy se chtěl stát filmovým režisérem, ale nakonec se rozhodl pro studium na DAMU. Po začátcích v divadle v Chebu účinkoval v divadelním spolku Kašpar, v Divadle Komedie, Divadle Na zábradlí. Na zviditelnění Boba Klepla má podíl režisér Karel Smyczek, který ho obsadil především do seriálu To jsem z toho jelen.

Výběrová filmografie

  • Účastníci zájezdu (2006)
  • Snowboarďáci (2004)
  • Jak básnící neztrácejí naději (2004)
  • Mazaný Filip (2003)
  • Pupendo (2003)
  • Archa pro Vojtu (2002)
  • Oběti a vrazi (2000)

Odkazy

Fotografie