7/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Obsah dílu
Olivy, avokádo a pečená zelenina
Recepty
Přehled dílů
1/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Královský palác v Knóssu, opunciová pole a rybí speciality
2/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Sladkosti podle receptů starých tisíce let, klášterní kuchyně a město Chania
3/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Speciality u jezera Kurnas, lidové básnictví a krétské nože
4/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Soutěska sv. Antonína, karob a taverna na vrcholu hory
5/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Speciality z tržnice i luxusního hotelu, námořní muzeum ve městě Chania a taverna s ekologickým hospodářstvím
6/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Národní botanický park, muzeum malíře El Greca a vejce se smetanou
7/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Olivy, avokádo a pečená zelenina
8/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Rybí carpaccio, aloe vera a slavní přistěhovalci
9/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Velikonoce, křty a svatby
10/10 Vůně krétské kuchyně s Miroslavem Donutilem
Vůně krétské kuchyně
Nejstarší olivovník světa, kuchyně světská i klášterní