31 minut

17. června 2011

Část: Kdo zastavil vyšetřování jedné z kauz exministra Drobila?

Obsah dílu

Headlines — Regulace internetu — Kdo zastavil vyšetřování jedné z kauz exministra Drobila? — Stávka je minulostí, požadavky odborů nikoli — Spadlý most u Studénky míří k soudu — Nový díl řecké agónie — Tresty za zahlazování dopravních nehod — Přibývá žádostí o odklad školní docházky — Příšerné děti v bohnické léčebně — Můžou lékaři za trvalé poškození zdraví nyní 5leté holčičky? — Zmizí kolony před Tauernským tunelem? — Neobvyklá operace v olomoucké nemocnici — Berlín a Paříž pro tvrdší sankce proti Sýrii — Koně Převalského z pražské zoo vypuštěni v mongolské rezervaci

Části dílu

00:24
Headlines
    Přehled zpráv
    01:06
    Regulace internetu
      Česko chystá cenzuru internetu prostřednictvím novely loterijního zákona. Počítá s tím, že poskytovatelé internetu musí zablokovat stránky, které nabízejí hazardní hry nepovolené českými úřady.
      03:15
      Kdo zastavil vyšetřování jedné z kauz exministra Drobila?
        O tom se dohaduje protikorupční policie s Městským státním zastupitelstvím v Praze. Policie tvrdí, že dostala příkaz věc odložit. Žalobci kontrují, že se policie jen přidala k jejich názoru.
        05:49
        Stávka je minulostí, požadavky odborů nikoli
          Sotva jedna stávka v Česku skončila, už se mluví o dalších protestech. V pondělí odboráře čeká nové kolo jednání se zaměstnavateli a vládou. A rozhodně se nechtějí spokojit jen s drobnými ústupky v reformních zákonech. Požadují jejich úplné stažení.
          08:12
          Spadlý most u Studénky míří k soudu
            Hlavní obžalovaní z firmy Bögl a Krýsl poukazují na to, že před soud by měli předstoupit i další.
            10:10
            Nový díl řecké agónie
              Země má nového ministra financí, který slibuje, že bude pokračovat v zavádění tvrdých úspor. O situaci v zemi jednali klíčoví evropští hráči - Francie a Německo.
              12:16
              Tresty za zahlazování dopravních nehod
                Bývalý šéf odboru dopravních přestupků na pražském magistrátu Zbyněk Bernat dostal 4 roky. Potrestáni byli i další 4 muži včetně 2 expolicistů.
                14:06
                Přibývá žádostí o odklad školní docházky
                  Stále více rodičů chce, aby jejich dítě šlo do školy o rok později, odklad ale skutečně potřebuje daleko méně dětí.
                  16:55
                  Příšerné děti v bohnické léčebně
                    Národní divadlo zasadilo operu Philipa Glasse do nezvyklého prostředí - bývalé kuchyně v bohnické léčebně. Režíruje ji Alice Nellis.
                    18:50
                    Můžou lékaři za trvalé poškození zdraví nyní 5leté holčičky?
                      Soud ve Valašském Meziřící začal projednávat případ, ve kterém rodiče požadují odškodné ve výši 16,5 milionu. Na vážný otok mozku přišli lékaři až ve třetí nemocnici. A po 4 dnech.
                      20:58
                      Zmizí kolony před Tauernským tunelem?
                        Rakousko 30. června zprovozní druhý tubus tunelu na dálnici A10. Zmizí tak jeden z nejproblémovějších bodů evropské dálniční sítě.
                        22:56
                        Neobvyklá operace v olomoucké nemocnici
                          Pacientovi tam z těla odstranili elektrodu více než 25 let starý kardiostimulátor. A to bez otevření hrudníku. Víc v sobotu v pořadu Tep ČT24.
                          24:54
                          Berlín a Paříž pro tvrdší sankce proti Sýrii
                            Syrské tanky zamířily k dalším městům na severu země. Pokračují v násilném potlačení demonstrací proti prezidentu Asadovi. K tvrdším sankcím kvůli tomu nejnověji vyzvaly Francie a Německo.
                            27:41
                            Koně Převalského z pražské zoo vypuštěni v mongolské rezervaci
                              Nejdelší přeprava koní Převalského v dějinách skončila úspěšně. Tři klisy a hřebec vypravení pražskou zoo se teď budou seznamovat s novým stádem.
                              Přehrát celé video
                              Stopáž30 minut
                              Další díl
                              18. června 2011

                              Přehled dílů

                              Stopáž55 minut

                              15. dubna

                              Premiéra Fialu čeká jednání v Bílém domě — Ekonomická spolupráce USA a ČR — Schůzka Bidena s Fialou — Dar pro prezidenta Bidena — Odbory chystají protesty proti vládě — Rozdíly v příjmech mezi ženami a muži — Rezignace libereckého náměstka — Inscenace Štíři z února — Následky íránského útoku na Izrael — Dopady útoku — Tenisový svaz má vrátit dotace — Přípravy nového ročníku StarDance — Šíření černého kašle — Výhrady Evropské komise ke krokům slovenské vlády — Péče o lidi s poruchou autistického spektra — Plán na stavbu kasina v Chráštanech — Občané chtějí referendum o kasinu — Hazard v Česku — Soud s americkým exprezidentem Trumpem — Stížnosti na dristribuci léků — Výuka autoškoly ve virtuální realitě — Oprava historické kašny v Táboře — Vloupání do domů — Lužní lesy pod ochranou CHKO — Rvačka v gruzínském parlamentu — Pět let od požáru katedrály Notre-Dame — Koncert Collegia 1704

                              15. 4. 2024 na ČT1
                              Stopáž55 minut

                              15. dubna

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              15. 4. 2024 na ČT24
                              Stopáž49 minut

                              14. dubna

                              Krize na Blízkém východě — Íránský útok na Izrael — Eskalace napětí — Reakce z Blízkého východu a USA — Situace Čechů v Izraeli — Íránský útok odsoudili i čeští politici — Reakce premiéra Fialy — Petr Fiala na cestě do USA — Program cesty — Očekávání od návštěvy premiéra v USA — Fialova návštěva v Bílém domě — Vrácené peníze za léky — Ochranný limit na doplatky za léky — ANO a SPD — Volební model — Dva muže zranil na Slovensku medvěd — Nadprůměrně teplý víkend — Počasí a úspory na vytápění — Agresivita a fyzické napadání na ulicích — Agresivní chování — Výtržnictví — Agresivita v nemocnicích — Základní sleva na poplatníka — Útoky na Ukrajině — Mezinárodní legie na Ukrajině — Jarní potravinová sbírka — Candáti v Lipně bojují o přežití — Etický kodex ve sportu — Muzeum ve Studenci na Třebíčsku — Digitalizované sbírky Národní knihovny

                              14. 4. 2024 na ČT1
                              Stopáž49 minut

                              14. dubna

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              14. 4. 2024 na ČT24
                              Stopáž50 minut

                              13. dubna

                              Vedení ODS — Kongres ODS — Vizitka ODS — Strategie ODS — Reakce na zvolení Petra Fialy — Celostátní konference SPD — Ohlasy na znovuzvolení Tomia Okamury — Vizitka SPD — Důvěra v politickou reprezentaci — Ruské posílení pozic na Ukrajině — Následky útoků na ukrajinské elektrárny — Omezení na D10 kvůli bourání mostu — Zájem o prémiová paliva — Biden o napětí mezi Íránek a Izraelem — Útok v australském obchodním centru — Kompenzace za slevy na jízdném — Mimořádná aktivita klíšťat — Zabezpečení kol proti krádežím — Potravinová sbírka — Ročníky potravinové sbírky — Nákupy dárců a co ve zásobách chybí — Sňatky párů stejného pohlaví — Opravy u dálnice D46 — Očekávání Rusů — Soud s Donaldem Trumpem — Inaugurace olomouckého arcibiskupa — Tragický pád lanovky v Turecku — Vyschlé studny na Táborsku — Česká stopa v genové terapii — Odemykání Vltavy v Českém Krumlově — Příběh Casanovy na jevišti divadla Rokoko

                              13. 4. 2024 na ČT1
                              Stopáž50 minut

                              13. dubna

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              13. 4. 2024 na ČT24
                              Stopáž54 minut

                              12. dubna

                              Sněmovna schválila růst příspěvků na péči — Výše příspěvků — Počet lidí pobírajících příspěvek na péči — Izrael se připravuje na odvetu Íránu — Další ruské útoky na ukrajinskou energetickou infrastrukturu — Kauza Čapí hnízdo se vrací k soudu — Pátrání po ozbrojených útočnících — Oživení hypotečního trhu — Stavební spoření — Debaty o potratech v Polsku — Působení proruské manipulační sítě — Česká vážná hudba na Britských ostrovech — Jednání ministra Jurečky s odbory — Počet zadržených tranzitních migrantů — Sázení brambor a cibule — Nehody na železnici — Nebezpečná jízda v protisměru — Nové mládě gorily v pražské zoo — Gorily patří spolu i se šimpanzi mezi nejbližší příbuzné člověku — Ohrožená zvířata a rostliny — Obvinění Petra Syrovátky — Začaly přijímací zkoušky — Povodně v Rusku — Tchajwanská civilní obrana — Odpad míří do lesa — ČKD Blansko Holding v insolvenci — V Česku chybí dárci krve — Nehoda autobusu — Průzkum věznice v Uherském Hradišti — Dětští uprchlíci z Ukrajiny bez doprovodu — Otevření památníku v Letech — Výtvarník Pavel Čech v Topičově salonu — Výročí Karla Kryla

                              12. 4. 2024 na ČT1
                              Stopáž54 minut

                              12. dubna

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              12. 4. 2024 na ČT24
                              Stopáž54 minut

                              11. dubna

                              Pronájem gripenů — Pronájem švédských gripenů — Gripeny ve světě — Summit Trojmoří — Výzva k odvolání Peipera — Obchodní centra střídají nákupní parky — Propojení sociální a zdravotní péče — Vazba pro dva obviněné — Průměrné ceny pohonných hmot — Česko a ropa z Ruska — Revize trhů s elektřinou a plynem — Trest smrti pro vietnamskou realitní magnátku — Nejlépe opravené památky loňského roku — Hádky poslanců během mimořádné schůze — Hrozba další miliardové arbitráže — Zemřel O. J. Simpson — Podvodné výzvy k přeplatkům na dani — Hospodaření České pošty — Pobočková síť — Pošta hledá zaměstnance — Zájem o mobilní poštu — Shody na úpravě korespondenční volby — Jednání vlád Slovenska a Ukrajiny — Fresky v Pompejích — Trest za shození turisty z hradeb — Modernější zázemí pro pražskou říční policii — Fond pro oběti komunistického režimu — Problémy s pitnou vodou v Malém Hradisku — Pád laviny v rakouském Ötztalu — Rizikový úsek u Karlových Varů — Speciální hasební deky — Miloš Vystrčil v Zambii — 80. výročí vylodění spojenců v Normandii — Speciální zdicí robot — Výstava Knihy do rukou lidu — Filmový festival Jeden svět

                              11. 4. 2024 na ČT1
                              Stopáž54 minut

                              11. dubna

                              Znakový jazyk a skryté titulky

                              11. 4. 2024 na ČT24

                              Události na sociálních sítích

                              Napište nám