Pod pokličkou → Víte, že...

Vysílání

  • Stopáž: 22 minut
  • Rok výroby: 2011

Hlasujte pro pořad:

Celkem hlasů: 69297

Kupte si v E-shopu

Kniha Kniha

Víte, že...

Fotografie 5. 11. 2008
Párky, buřty, klobásky

Fotografie 29. 10. 2008
Kukuřice

Fotografie 22. 10. 2008
Borůvky a brusinky

Fotografie 15. 10. 2008
celer, petržel a pastinák

Fotografie 8. 10. 2008
Jídlo ze salaše

Fotografie 1. 10. 2008
Dýně a tykve

Fotografie 24. 9. 2008
Recepty

Fotografie 17. 9. 2008
Zázvor

Fotografie 10. 9. 2008
Pstruzi a spol

Fotografie 3. 9. 2008
Jedlé květy

Fotografie 20. 8. 2008
Strava trosečníků

Fotografie 6. 8. 2008
Slovácká kuchyně

Fotografie 23. 7. 2008
Štítná žláza

Fotografie 16. 7. 2008
Biopotraviny

Fotografie 2. 7. 2008
Drobné ovoce

Fotografie 25. 6. 2008
Tepelné úpravy masa

Fotografie 18. 6. 2008
Svatební tabule

Fotografie 11. 6. 2008
Beskydská kuchyně

Fotografie 4. 6. 2008
Špenát, mangold, čekanka a spol.

Fotografie 28. 5. 2008
Korejská kuchyně

Fotografie 21. 5. 2008
Jáhly a lněné semínko

Fotografie 14. 5. 2008
venkovská kuchyně

Fotografie 7. 5. 2008
Jak si vybrat restauraci 2

Fotografie 30. 4. 2008
Hanácká kuchyně

první | předchozí | 1 2 3 4 5 6 | další | poslední (6)

Následující díl

Fotografie

V prázdninovém menu najdete i stylové restaurace

10. 8. 2011 17:30 ČT1

Pro vaše zažívání je důležité nejen to, co jíte, ale i kde, tedy v jakém prostředí se stravujete. Tentokrát se můžete podívat pod pokličku restauratérům. Jak vznikají restaurace a jakými triky vás profesionálové chtějí přilákat…