27 minut

24. listopadu

Obsah dílu

Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka

Části dílu

00:01
Úvod
Úvod
    03:42
    Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky
    Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky
      07:03
      Hummus Huga Hromase
      Hummus Huga Hromase
        16:04
        Trnková lízačka
        Trnková lízačka
          Přehrát celé video

          Recepty

          Herbář - 1. prosince
          Stopáž26 minut
          Další díl
          1. prosince

          Přehled dílů

          129 dostupných
          Herbář - 8. prosince
          Stopáž27 minut

          8. prosince

          XII. řada

          Úvod — Vaječná tlačenka — Regionální okénko: Čerstvá vejce z volného výběhu — Uzený kapr Székely — Jídla ze skanzenu: Perník na strouhání

          8. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 1. prosince
          Stopáž26 minut

          1. prosince

          XII. řada

          Jídla ze skanzenu: Vánoční marmeláda z mišpulí a staropražské kořenky — Regionální potravina: Pršut z Mangalice — Pizza — Levandulové údolí — Makový jáhelník

          1. 12. 2024 na ČT1
          Herbář - 24. listopadu
          Stopáž27 minut

          24. listopadu

          XII. řada

          Úvod — Regionální potravina: Sušené ovoce od Karpatky — Hummus Huga Hromase — Trnková lízačka

          24. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 17. listopadu
          Stopáž27 minut

          17. listopadu

          XII. řada

          Úvod — Tvarohový koláč se špenátem, batáty a fetou — Regionální okénko — Kachna s čokoládou a polentou od Huga Hromase — Tulipány — Jídla ze skanzenu: Jáhlová kaše s pracharandou

          24. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 10. listopadu
          Stopáž27 minut

          10. listopadu

          XII. řada

          Úvod — Kolumbijská polévka Ajiaco — Regionální okénko: Třešňovice Šitner — Bylinná farma Květomluva — Jídla ze skanzenu: Živáňská pečeně

          17. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 3. listopadu
          Stopáž26 minut

          3. listopadu

          XII. řada

          Úvod — Japonské okurky salátovky — Květáková moussaka — Regionální okénko: Kozí mléko — Zeleninové stir fry s tofu a houbami — Jídla ze skanzenu: Klementovy žitné housky

          10. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 27. října
          Stopáž27 minut

          27. října

          XII. řada

          Úvod — Jarní polévka - zelený boršč — Šťovníkový chléb — Regionální okénko: Kváskový chléb — Lilkový koláč s jahodami a rajčaty podle Huga Hromase — Jídla ze skanzenu: Legionářské řezy

          3. 11. 2024 na ČT1
          Herbář - 20. října
          Stopáž27 minut

          20. října

          XII. řada

          Úvod — Druhy rajčat — Polévka Soljanka — Nakládané okurky — Regionální okénko: Královehradecký, lesní med — Jídla ze skanzenu: Kuřecí plátek s broskví a sýrem

          27. 10. 2024 na ČT1

          Herbář na sociálních sítích

          Napište nám